Ekonomi 30 ödül aldı, ‘yılın bankası’ oldu

30 ödül aldı, ‘yılın bankası’ oldu

15.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Halkbank, farklı kategorilerde dünyanın en iyi şirketlerini seçen Amerika merkezli The Globee Awards’un 2023 yılı ‘The Globee Leadership Awards’, ‘The Globee Business Awards’ ve ‘The Globee for Women In Business’ ödül programlarında 21 altın, 5 gümüş ve 4 bronz ödül aldı.

30 ödül aldı, ‘yılın bankası’ oldu

EKONOMİ SERVİSİ - Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, ‘2023 Leadership Awards’ ödül programında yer alan ‘Yılın Lideri’ kategorisinde kazandığı 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz ödülle ‘Yılın CEO’su’ seçildi. Arslan, ödül programında bu unvanı kazanan ilk Türk yönetici oldu.

Haberin Devamı

Kadın girişimci desteği

Halkbank, ödül programında ürettiği finansal ürünlerle ‘Yılın Bankası’ ve ‘Finans Alanında Fikir Önderi’ seçilirken, giyilebilir teknoloji ürünü Paraf Ring Pay ile ‘İnovasyon’, Metaverse evreninde açtığı etkinlik merkezi ile ‘Dijital Dönüşüm ve Sosyal Medya’, bankacılık, finans, muhasebe ve sigortacılık hizmetleriyle ‘Finansal Ürün ve Hizmetlerde Liderlik’, geliştirdiği sosyal sorumluluk ve toplumsal katkı projeleriyle de ‘Kurumsal Sosyal Sorumluluk’ ve ‘Sosyal Sorumluluk Alanında Yenilikçilik’ kategorilerinde altın ödüle ulaştı.

‘2023 Globee Awards For Women In Business’ programında da ödül kazanan tek Türk finans kurumu olan Halkbank, ‘En İyi Finansal Hizmet veya Servis’ kategorisinde ‘Kadın Girişimci Destekleri’ ile altın ödüle uzandı.

Haberin Devamı

‘27 bin çalışanımızla…’

Dünya çapındaki şirket ve kuruluşların kıyasıya yarıştığı prestijli ödül programında elde edilen başarının Halkbank’ın her geçen yıl güçlenerek artan marka değerinin küresel ölçekte göstergesi olduğunu belirten Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, “Türkiye’nin gücünü iktisadi anlamda yaygınlaştırmak ve cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına işaret ettiğimiz Türkiye Yüzyılı hedefleriyle örtüşen kalkınma hamlesinin öncüsü olmak için finansal, sosyal, fikri ve insan sermayesini seferber etmiş bir bankayız. 27 bin çalışanımızla yazdığımız bu başarı hikâyesini yeni ödüllerle taçlandırmak ve yeni bankacılık ekosisteminin öncüsü olmak için şevkle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.