Ekonomi Avrupakent GYO gong töreniyle borsada

Avrupakent GYO gong töreniyle borsada

22.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Halka arz sürecini tamamlayan Avrupakent GYO, Borsa İstanbul’da düzenlenen gong töreniyle Yıldız Pazar’da işlem görmeye başladı.

Avrupakent GYO gong töreniyle borsada

Gong töreni, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Artaş Holding ve Avrupakent GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Avrupakent GYO Yönetim Üyesi Gökhan Çetinsaya, Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhan Çetinsaya, Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Çetinsaya, Avrupakent GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Muhsin Erkoç, Avrupakent GYO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Rüştü Kaplan, Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

Haberin Devamı

Korkmaz Ergun, törende, “Şirket, halka arzdan elde ettiği gelir ile yatırımlarını ve projelerini gerçekleştirecek, hedeflerini daha da yükseltecektir” dedi. Artaş Holding ve Avrupakent GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya da, “Avrupakent GYO’nun hiçbir finansal borcu bulunmuyor. Halka arz gelirini, kira getirili gayrimenkullerde değerlendireceğiz. Dağıtılabilir karımızın en az yüzde 50’sini temettü olarak hissedarlarımıza dağıtacağız” şeklinde konuştu.