Ekonomi Avrupa’nın en yeni 25 oteli arasında

Avrupa’nın en yeni 25 oteli arasında

13.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Geçen yıl açılan Bodrum Loft, İngiltere’nin önde gelen gazetesi The Telegraph tarafından, ‘Avrupa’nın En Yeni 25 Oteli’ arasında gösterildi.

Avrupa’nın en yeni 25 oteli arasında

Türkiye’den sadece Bodrum Loft’un yeraldığı listede İtalya, İspanya, Fransa, Yunanistan gibi Akdeniz’e kıyısı olan turizm ülkelerindeki yeni açılan ve görülmeye değer otellere yer verildi.

Bodrum’da Göltürkbükü ile Torba arasındaki Cennet Koyu’na komşu bölgede yer alan otel konusunda The Telegraph, şu ifadelere yer verdi:
“Yamaç üzerinde geleneksel bir Ege balıkçı köyü gibi konumlandırılmış Bodrum Loft’ta dış mekân yaşam alanları deniz meltemlerinin içeri girmesine izin veriyor. Binaların yapı malzemesi manzarayla uyumlu şekilde rustik incelikle kullanılmış. Tamamı villalardan oluşan Bodrum Loft mayısta önemli bir sıçrama yapacak.”

Akfen İnşaat tarafından yapılan, Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından projelendirilen ve Akfen Turizm tarafından işletilen Bodrum Loft’ta 2021 yılı yaz sezonu mayıs ayı ile birlikte açıldı.

Tüm çalışanları aşılanan, maske, mesafe ve temizlik standartları üst seviyede belirlenen otelde, sosyal izolasyona imkân veren bağımsız ve mutfakları da içerisinde yer alan otel villaları, kısa ve sezonluk kiralama seçenekleri ile sunuluyor.

3 farklı restoran

Bodrum Loft yeni restoranları ile adından söz ettirecek. Şef Yılmaz Öztürk’ün Ege ve Akdeniz tadlarını buluşturduğu Loftelia Restaurant’ta atıştırmalık ve paylaşımlı başlangıçlara, açık ateş ve taş fırından et, makarna ve tatlı lezzetleri eşlik edecek.
İstanbul’un ünlü restoranları Papermoon ile Sunset de müdavimlerini ağırlayacak.