Ekonomi Çiftçiye verimlilik ve kârlılık sağlıyor

Çiftçiye verimlilik ve kârlılık sağlıyor

23.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Borusan Grubu şirketlerinden Borusan Makina ve Güç Sistemleri, dünyanın önde gelen inşaat ve madencilik ekipmanları üreticisi Caterpillar’ın Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Uzak Doğu Rusya’daki tek temsilcisi.

Çiftçiye verimlilik ve kârlılık sağlıyor

İş makineleri alanında dünyanın en geniş ürün yelpazesine sahip olan Caterpillar, tarım sektöründe de çeşitli uygulama alanları için farklılaştırılmış çok sayıda model sunuyor. Markanın Türkiye distribütörü olan Borusan Makina ve Güç Sistemleri, tarım pazarının ihtiyaçları doğrultusunda müşterilerine Cat Telehandler, Bekoloder, Mikro Yükleyici, Mini Ekskavatör, Lastik Tekerlekli Yükleyiciler ve bu ürünler için uygun ataşmanlarla hizmet veriyor.

Haberin Devamı

Caterpillar tarım iş makinaları, kullanıcılara daha verimli ve kârlı şekilde çalışma imkânı sağlayan yenilikçi makineler olarak tanımlanıyor. Bu makinelerin sağladığı yüksek üretim, düşük işletme maliyeti ve azami verimlilikleri Avrupa pazarının en çok satılan ve yakıt tasarrufunda birinci sırada gelen makineleri arasında yer alıyor.