Ekonomi Eve yaz gelmeden kampanyası geldi!

Eve yaz gelmeden kampanyası geldi!

03.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ramazan ayı ve yaz mevsimi öncesinde ‘ev’e yaz kampanyaları geldi. Pek çok gayrimenkul firması nisan ve mayıs aylarında ev sahibi olmak isteyenler için yılın en büyük kampanyalarını hayata geçirdi.

Eve yaz gelmeden kampanyası geldi

Gayrimenkul sektörü, Ramazan ayı ve yaz mevsimine girmeden önce en büyük kampanyalarını hayata geçirdi. Nisan ve mayıs ayında hem konut satışlarını artırmak, hem de ev sahibi olmak isteyenlere ‘yeni nesil’ fırsatlar sunuluyor. Pek çok yeni model kampanyada, ev sahibi olmak isteyenlerin kişisel ödeme planlarına göre düzenlemeler yapılıyor. İsteyene faizi sıfırlayan kampanyalar, isteyene ise vadeyi uzatıyor. Kampanyasını daha da geliştiren firmalar ise her şeyi özelleştiriyor. Ev alan kişi, peşinatından ara ödemesine, vadesinden faizine kadar kendisi ayarlayabiliyor. Çeşitli firmaların yaz öncesi hayata geçirdikleri kampanyalardan bazıları şöyle:

Haberin Devamı

Teslimden önce kira

Fikirtepe’de başlayan kentsel dönüşüm sürecine 5 ayrı ada ile katkıda bulunan Teknik Yapı, üç büyük avantaj içeren kampanyasını hayata geçirdi. Toplam 830 lüks rezidans daire ve 20 ticari üniteden oluşan Uplife Kadıköy’de geçerli olan kampanya, düşük peşinat, sıfır faiz ve teslim öncesi kira ödemesini kapsıyor. Daire satın alanların teslim süresine kadar 2 bin 500 liraya varan kira geliri elde edecekleri bu kampanyada ayrıca yüzde 5’e varan peşinat ve 100 ay sıfır faiz fırsatları da bulunuyor.

Eve yaz gelmeden kampanyası geldi

Yatırıma 'BAK'

İstanbul Zeytinburnu’nda Kazlıçeşme sahil hattında Emlak Konut GYO güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı projesinde nisan ayı sonuna kada ‘büyük aile’ kampanyası başlatıldı. ‘Büyükyalı Aile Kampanyası’ adı verilerek kısaltması ‘BAK’ ile duyurusu yapılan ödeme sisteminde her şey kişiye özel olacak. Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, bu modeli oluşturmak için projeden ev alanlarının tipolojisini çıkardıklarını söyledi. Akbalık, “Araştırmalarımızda gördük ki, Bizden ev alanların yüzde 90-95’i projede oturmak amacıyla alım yapmış. Alım yapanların neredeyse tamamı aileler. Bunu görünce aileler için yatırım fırsatı oluşturduk. Başta fiyat avantajı var. Ödeme sistemini ise tamamen kişiye özel belirliyoruz” dedi.

Eve yaz gelmeden kampanyası geldi

Nesilden nesile...

Sur Yapı da İstanbul’da Koşuyolu, Topkapı, Kağıthane, Maltepe, Ümraniye, Sancaktepe, Ispartakule, Bahçekent, Sultanbeyli ve Bursa Nilüfer’de bulunan konut projelerinde geçerli olmak üzere Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası başlattı. Peşin fiyatına vadeli satış fırsatının sunulduğu kampanya 30 Nisan 2018 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında yüzde 35 peşinat alınıyor. Altıncı ay da yüzde 15, 12, 24 ve 36’ıncı aylarda yüzde 7 vade farksız Sur Yapı bünyesinde ödeme alınıyor. Kalan tutarı ise Sur Yapı bünyesinde 48 sabit vade farksız taksite bölünüyor.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “İnşaat maliyetlerinde yaşanan artışları sektör henüz satış fiyatlarına yansıtamadı. Bu kampanyayı düzenleyerek konut almak için en uygun zamandan konut alıcılarının yararlanmasını istedik” dedi.

Eve yaz gelmeden kampanyası geldi

‘Her şey çok net’

Özyurtlar Holding, Beylikdüzü’nde inşa ettiği projesi ‘Ödül İstanbul’da ‘bizde her şey net’ kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında net 238 bin lira değerindeki 1+1 daireyi 59 bin lira peşin, 48 ay 2 bin 500 lira taksit ve geri kalan 59 bin lirayı da teslimde ödeyerek daire sahibi olmak mümkün hale geliyor.

Eve yaz gelmeden kampanyası geldi

Sıfır faizli, bahçeli

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi ‘Asmalı Bahçe Şehir’de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Bahçeşehir’de, 91 bin metrekare büyüklüğünde bir arazide hayata geçirilen projede, isteyen 36 ay sıfır faiz kampanyasından yararlanırken, isteyenler ise 10 yıl, yüzde 0.99 faizle taksit imkanıyla ev sahibi olabiliyor.

Eve yaz gelmeden kampanyası geldi

3 bin liralık taksit

İstanbul Gaziosmanpaşa’da Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 2 milyar lira yatırım değeriyle inşa edilen Ahes Misal İstanbul’da, yüzde 30 peşinat ve 84 ay şirket bünyesinde taksitlendirme kolaylığı ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İstanbul’un en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak tanımlanan Ahes Misal İstanbul’daki kampanya ile 1+1 konutlar aylık 3 bin liradan, 2+1 konutlar ise aylık 4 bin liradan başlayan taksitlerle satılıyor.

Eve yaz gelmeden kampanyası geldi