Ekonomi Harvard Business Review Türkiye’de de yayınlanacak

Harvard Business Review Türkiye’de de yayınlanacak

17.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın en etkili yönetim dergisi Harvard Business Review (HBR), Türkçe olarak Türkiye’de yayınlanmaya başlayacak.

Harvard Business Review Türkiye’de de yayınlanacak

İnfomag Yayıncılık ile ABD merkezli Harvard Business Publishing arasında yapılan anlaşma uyarınca HBR’nin ilk sayısı bu yılın ekim ayında yayınlanacak.

‘Akıllıca bir adım’
İnfomag Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Ünal, imzalanan bu anlaşmanın, Türkiye’deki yöneticilerin, yönetime ilişkin her konuda global uzmanların önerilerini almalarını sağlayacağını belirterek “Derginin Türkçe yayımlanması, Türkiye’nin global iş dünyasına entegrasyonunu hızlandıracak” dedi. HBR Türkiye’nin Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan ise derginin şirket ve kariyerlerini geliştirmenin yollarını arayanlara en iyi ve en yeni yönetim fikirlerini sunacağını söyledi.
Harvard Business Review Group’un Yayımcısı Josh Macht da “Türkiye genç ve idealist nüfusuyla büyüyen ve dinamik bir ekonomi. Ülkede yönetim fikirlerine yönelik ilgi her geçen gün artıyor. Bu nedenle HBR’ın Türkiye’de olması bizim açımızdan akıllıca bir adım” ifadesini kullandı. HBR, şu anda Brezilya, Çin, Almanya, İtalya, Japonya, Polonya, Rusya, Güney Asya ve Tayvan’da yayımlanıyor.