Ekonomi İmdatlarına e-ticaret yetişti!

İmdatlarına e-ticaret yetişti!

12.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Anneler Günü için hediye almaya fırsat bulamayanları, kararsız kalanları, son dakikacıları yine e-ticaret platformları kurtardı.

İmdatlarına e-ticaret yetişti

Bu dönemde e-ticaret sitelerinde satışlar ortalama yüzde 70 artarken, tüketicilerin alışverişini kolaylaştırdı. Gittigidiyor verilerine göre, giyilebilir teknoloji ürünlerine bu sene rağbet artarken, tercihler özellikle akıllı saat ve bileklik modellerinde yoğunlaştı. n11.com’un yaptığı araştırmaya göre de çocuklar hediyeden vazgeçmedi.

Haberin Devamı

GittiGidiyor Ticari Direktörü Bülent Elçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sene tercih edilen ürünlere ilişkin bilgi verdi. Elçin, küçük ev aletleri, telefon, parfüm, ev dekorasyon ve giyim ürünleri ile kişisel bakım ürünlerinin, Anneler Günü döneminde en çok tercih edilen ürünler arasında olduğunu belirtti.

n11.com Satış Genel Müdür Yardımcısı Örpen Koçak ise bu yıl annelere en çok cep telefonu, kişisel bakım ürünleri, kozmetik-parfüm ve kitap satın alındığını aktardı. Geçen yıla göre harcama ortalamasının arttığını kaydeden Koçak, aynı gün teslimat hizmetleri ile son dakikacılardan önemli bir dönüş aldıklarını ifade etti.