Ekonomi İstanbul’da Venedik Karnavalı coşkusu...

İstanbul’da Venedik Karnavalı coşkusu...

11.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın en iyi üç Outlet’inden biri seçilen Venezia Mega Outlet, Türkiye’de ilk kez yapılacak olan “Venedik Alışveriş Karnavalı”na imza atıyor.

İstanbul’da Venedik  Karnavalı coşkusu...

Etkinlik 13--28 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenecek. Gürsoy Yatırım Holding’in projesi olarak kapılarını 2015 yazında tüketicilere açan Venezia Mega Outlet, mimarisi, meydanları ve su kanallarıyla Venedik ruhunu birebir yansıtmayı hedefliyor. Kiptaş’la ortaklığı olan proje için 1.5 milyar TL’lik yatırım yapıldı.

Haberin Devamı

Yeni havalimanı fikri

Gürsoy Yatırım Holding İcra Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç: “Perakende sektöründe farklılaşmak, sektöre farklı bir bakış açısı kazandırmak adına bu projeyi hayata geçirdik. Şüphesiz ki “farklılaşmak” günümüzde tüketiciye ulaşmak için anahtar kelime ve biz yaptığımız her projede bu kelimenin ışığında ilerliyoruz” dedi.

Yaptıkları projelerde salt ticari odaklı yaklaşım içinde olmadıklarının altını çizen Saraç şöyle devam etti: “Biz yaptığımız projelere sadece ticari odaklı bakmıyoruz, hizmet verdiğimiz alanda bir katma değerin peşindeyiz. Türkiye’ye ve Türk insanına hizmette bir yenilik katmanın peşine düştük ve sonucunda şu an olduğumuz yerdeyiz. Bundan sonrada yapacağımız her projede bu yaklaşımımızı sürdüreceğiz. Son olarak eklemek istediğim; temalı AVM’lerle ilgili de uluslararası alanda oldukça yoğun talepler alıyoruz, Cezayir, Cidde, İran Hindistan’dan temalı AVM talepleri alıyoruz. İstanbul yeni havaalanında yapılması düşünülen outlet AVM‘ye de talibiz.”

Haberin Devamı

Mega fırsatlar...

Venezia Mega Outlet Genel Müdürü Cenk Hayırlıoğlu ise,”Lansmanımızda hep “Mega” kelimesini kullandık çünkü gerçekten burada size sunduğumuz herşey Mega. Karnavalımızla Mega Mutluluk, indirimlerimizle Mega fırsatlar ve ev çekilişimizle Mega bir hediye veriyoruz” diye konuştu.

Karnaval süresince Venezia Mega Outlet içerisinde bulunan tüm markalar ekstra indirimleri ile tüketicinin yüzünü güldürecek. İddialı indirimlerle karnaval süresince tüketiciler en iyi markaları uygun fiyata almanın keyfini yaşayacak. Venezia Mega Outlet, İstanbul Avrupa yakasının Küçükköy semtinde, eski Edirne asfaltı Metris kavşağında yer alıyor.

Yazarlar