Ekonomi Kullanıcı sayısı 15 milyon oldu

Kullanıcı sayısı 15 milyon oldu

09.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Hepsiburada bünyesinde sunduğu ödeme ve vadelendirme çözümlerini 2023 yılında tüm perakende sektörünün kullanımına açan Hepsipay, 2024 Mart ayı itibarıyla 15 milyon dijital cüzdan kullanıcısına ulaştı.

Kullanıcı sayısı 15 milyon oldu

Konuyla ilgili açıklamada, “Hepsipay, müşterilerine kredi kartlarını dijital cüzdanlarında saklama, tek tıkla ödeme, iade durumunda anında cüzdana ücret iadesi gibi ödeme çözümleri sunarken aynı zamanda alışveriş anında ihtiyaç kredisi, alışveriş kredisi ve Hepsiburada Limiti gibi kredi kartsız vadelendirme çözümleriyle müşterilerinin alım gücünü artırıyor” denildi.

Haberin Devamı

Güvenli, hızlı ödeme

Hepsiburada Finansal Hizmetler CEO’su Erkin Aydın, “Hepsipay e-ticaret sektöründe geliştirdiği ödeme ve vadelendirme çözümlerini 2023 yılı itibarıyla perakende sektörünün kullanımına açtı. Hepsipay’in ödeme geçidi çözümleriyle sunduğu güvenli ve hızlı ödeme imkanı e-ticaret oyuncularının en temel sorunlarından olan satış kaybını yüzde 40 azaltıyor, satışa dönüş oranını ise yüzde 20 artıyor. Vadelendirme çözümleriyle iş ortaklarına yüzde 60’a varan ek satış, yüzde 30 tercih edilme ve 6.5 kat daha büyük sepet sağlıyor” şeklinde konuştu.