EkonomiÖmer Adil markası Marmara’ya açılıyor

Ömer Adil markası Marmara’ya açılıyor

01.02.2011 - 00:20 | Son Güncellenme:

Dalan Kimya’dan ayrılan Ömer Adil Dalan ve oğulları yollarına ‘Ömer Adil’ markasıyla devam ediyor

Ömer Adil markası Marmara’ya açılıyor

Babası ve kardeşleri ile ortağı olduğu yeni markalarıyla, sabun, yağ ve temizlik maddeleri sektöründe iki yılda önemli yer edindiklerini anlatan Fatih Dalan, gelecek yıllarda kapasitelerin arttırıp Marmara’ya da açılacaklarını belirtti.
10 bin metrekare kapalı alanda kurdukları tesiste kişisel bakım ürünleri ve temizlik malzemelerinde geniş bir ürün gamı üretiklerini ifade eden Fatih Dalan şunları söyledi:
“Yaklaşık 60 yıldır rahmetli dedem Hamdi Dalan’ın kurduğu tesisi, babam ve amcam Akın Bey, Dalan Kimya markasıyla bir yerlere getirdiler. Babam Akın Bey’le iki buçuk sene önce yollarını ayırdı. Ömer Adil Markası’yla temizlik ve kişisel bakım ürünlerinde yeni bir yatırıma girdik.
Rahmetli dedem zamanında yapılan yeşil sabundan, cam temizleme ürününe kadar geniş bir yelpazemiz var. 60 yıllık bu tecrübeden yola çıktık. Yaklaşık iki yıldır piyasadayız.”
Dalan, “Marmara hariç tüm bölgelerde müdürlüklerimiz kuruldu. Kapasitenin artmasıyla Marmara’ya da açılacağız” dedi.

KEŞFETYENİ
Uzun yıllardır takıyor, nedenini açıkladı! Altın küpelerin karanlık sırrı
Uzun yıllardır takıyor, nedenini açıkladı! Altın küpelerin karanlık sırrı

Cadde | 30.04.2025 - 15:25

Hollywood'un usta oyuncusu Morgan Freeman, neredeyse her zaman taktığı altın küpelerinin ardındaki gerçek sebebi açıkladı.

Yazarlar