Ekonomi ‘Online alışverişte 3 yenilik bir arada’

‘Online alışverişte 3 yenilik bir arada’

10.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Boyner, yeni amiral gemisi ‘Boyner Now’ı hizmete sundu. Yeni nesil bir müşteri deneyimi oluşturacak uygulama ile ‘gerçek bir global inovatif devrim’ yaptıklarını vurgulayan Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, uygulamayı artık ‘ana işleri’ olarak tanımladı. 

‘Online alışverişte 3 yenilik bir arada’

DUYGU ERDOĞAN - Boyner Büyük Mağazacılık tarafından hayata geçirilen uygulamanın perakendeyi yeni bir noktaya taşıdığını anlatan Cem Boyner, “Son 10 yıldır internette pek bir devrim olmadı, en büyük devrim teslimat sürelerinin azalması. Müşterilerimize kulak verdik, internetin acı verici noktalarını tek tek tespit ettik, ortaya Boyner Now çıktı. İçinde üç devrim var: Birincisi ‘hemen şimdi 90 dakikada teslim’, ikincisi müşteri temsilcimiz paketinizi kapınıza getirdiğinde sadece sizin siparişinizi getirmeyecek, stoklarımız el verdiğince bir beden üstü ve altını da getirecek, müşteri temsilcisi müşteri ürünleri denerken kapıda bekleyecek, müşterinin almadığını ya da tamamını ücretsiz iade alacak, üçüncü olarak ise Boyner Now’da siparişte ödeme yok, müşteri deneyip, giyip, almaya karar verene kadar ödeme yapmıyor. Dünyada bu üç yeniliğin yan yana olduğu hiç bir uygulama yok” dedi.

Haberin Devamı

1000 yeni istihdam 

‘İcat çıkarmak bizim grubun genlerinde var’ diyen Cem Boyner, “100 mağazamız var, 2-3 sene içinde 200 mağazaya çıkmak istiyoruz. 13 büyükşehirde varız, yaz sonunda yüzde kapsama alanımız 36 şehre yani 70’lere çıkacak” dedi.

Boyner, ay sonuna kadar 700 müşteri temsilcisi ve depolarında 250 çalışan olmak üzere bine yakın yeni istihdam oluşturduklarını ifade etti.

‘İcat çıkardıkça kazançlı çıkarız’

Cem Boyner, Kovid-19 sonrası dünyada yüksek enflasyon, faiz, tedarik zinciri kırılmaları gibi bir karmaşa ortamı olduğunu belirterek, “Oturduğumuz yerde durursak, ekonomi nereye giderse oraya gideriz. Ama yeni icat çıkardıkça bu dalgaları kazançlı çıkarak aşabiliriz. Türkiye bu konuda çok usta. Becerikli ve hızlı adapte olan ticaret erbabımız var” dedi.

Yazarlar