Ekonomi Otogarda yoğunluk: Biletler tükenmek üzere

Otogarda yoğunluk: Biletler tükenmek üzere

29.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ramazan Bayramı nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Otogarı’nda yoğunluk başladı.

Otogarda yoğunluk: Biletler tükenmek üzere

Biletlerin yüzde 80’ini tükenirken birçok firma ise ek seferler düzenliyor. Doluluk oranının yüzde 80-90 olduğunu söyleyen otobüs şoförü Cengiz Daşkın, ek seferler çıkarmalarına rağmen yoğunluğun sürdüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Daşkın, vatandaşların son dakikaya kalsa bile bilet bulabileceklerini vurgularken, “Vatandaşlardan ricamız yetkili firmalarından bilet almaları” dedi. Bilet fiyatlarıyla ilgili de bilgi veren Daşkın, Bursa 150 TL, en uzun mesafe Bodrum biletlerinin de 450-500 TL’ye satıldığını söyledi.

Otobüs şoförü Erdal Uygun ise “Biletler tükenmek üzere. Vatandaşlar son dakikaya kalırsa bilet bulamayabilirler. Ek sefer 4-5 tane çıkaracağız. Manisa’ya otobüs çıkartıyoruz fiyat ise 220 TL. Bilet fiyatları böyle devam eder” dedi.

‘MAĞDUR OLMAZLAR’

Doğu ve Karadeniz tarafının dolu olduğunu söyleyenotobüs şoförü Taner Bal, “Bilet fiyatları Doğu ve Karadeniz bölgesinde 500 TL’den aşağı değil.

Ek sefer çıkaracağız gelen yolcu mağdur kalmayacak. Fiyatlar son dakikada olsa değişmez” bilgisini verdi. Bayram ziyareti için Şırnak’a yola çıkacağını ifade eden Abdurrahim Boynuz, “Aileyi önceden gönderdik şimdide biz gidiyoruz” dedi.