Ekonomi Pierre Cardin’den yeni koleksiyon

Pierre Cardin’den yeni koleksiyon

07.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Pierre Cardin, sonbahar kış 21’22 koleksiyonunda ‘Metropol Yaşamın Fütüristik Kodlarından’ ilham alarak, şehir yaşamını yenilikçi bir bakış açısıyla yeniden yorumluyor.

Pierre Cardin’den yeni koleksiyon

Markanın sonbahar kış koleksiyonunda kentsel bir perspektifle bütünleşen tasarımlar, modern ve stil sahibi silüetlerde tüm zaman ve mekanlarla uyum içinde yeniden hayat buluyor. Pierre Cardin yeni kreasyonunda genlerinde taşıdığı öngörüsü yüksek fütüristik moda kodlarını modernizmle harmanlayarak, metropol yaşamı içinde erkek ve kadın giyimine yeni bir soluk getirmeyi hedefledi.

Haberin Devamı

Fütüristik tasarım

Erkek koleksiyonu, siyah, kahverengi, mocha kahvesi, kızıl-kahve, derin okyanus mavisi ve gri-mavi renkleriyle ön planda. Alışılagelmiş klasik parçaların yanı sıra casual stili destekleyen ekose desen gömlek ve ceketler, beli lastikli jogger pantolonlar, turuncu, petrol mavisi ve zeytin yeşili gibi renkleriyle dikkat çeken şişme montlarla, denimlerden oluşan koleksiyon modern erkeğin rahatlık ve şıklığının öncüsü olacak.

Kadının değişmeyen zarafetini yansıtan yeni koleksiyon, fütüristik çizgileri ve sofistike tasarımlarıyla zamansız bir tavır sergiliyor. Tarçın, menekşe, fuşya, hardal ve saks mavisi gibi mevsimi hareketlendiren sıcak renklerin ön plana çıktığı koleksiyon, yün dokuları, ekose desenleri, doğasever kürkleri ve iş hayatının temsilcisi takımları, klasik ceketleri ve elbiseleriyle modern kadına güçlü ve romantik bir izlenim katıyor.