Ekonomi Qatar Airways uçuşa geçiyor

Qatar Airways uçuşa geçiyor

26.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Qatar Airways, İzmir, Adana, Bodrum ve Antalya Havalimanı uçuşlarına, yaz tarifesi ile sezonluk olarak yeniden başlayacağını duyurdu.

Qatar Airways uçuşa geçiyor

Şirket, İstanbul, Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanları’na ek olarak İzmir, Adana, Bodrum ve Antalya Havalimanı uçuşlarını Airbus A320 tipi uçaklarla gerçekleştireceğini açıkladı.

Havayolu, 12 Mayıs itibarıyla haftada 3 uçuş ile Bodrum’a, 11 Haziran itibarıyla haftada 3 uçuş ile Adana’ya, 12 Haziran itibarıyla haftada 3’er uçuş ile İzmir’e ve Antalya’ya uçmaya başlayarak temmuz sonuna kadar Türkiye uçuşlarını haftalık 51 sefere çıkaracak.

Qatar Airways geçtiğimiz günlerde Skytrax tarafından belirlenen Covid - 19 Havayolu Güvenlik Derecelendirmesinde 5 Yıldız alan dünyadaki ilk küresel havayolu oldu. Sektörün en prestijli güvenlik derecelendirmesi, Qatar Airways’in Covid - 19 hijyen ve güvenlik standartlarının derinlemesine incelenmesi sonucunda geldi. Hamad Uluslararası Havalimanı da yakın zamanda Orta Doğu ve Asya’da Skytrax 5 Yıldızlı Covid - 19 Havalimanı Güvenlik Derecelendirmesine layık görülen ilk havalimanı olmuştu. Qatar Airways, önemli merkezlere eklenen ek seferlerle, çok çeşitli bağlantı seçenekleri sunuyor.