EkonomiŞahenk otomobil sertifikası verecek

Şahenk otomobil sertifikası verecek

10.04.2013 - 09:54 | Son Güncellenme:

DOĞUŞ Grubu'nun patronu Ferit Şahenk, ikinci el araçlara sertifikasyon verecek bir şirket yatırımına hazırlanıyor.

Şahenk otomobil sertifikası verecek

Şahenk'in bu projedeki ortağı TUV Turk araç muayene istasyonlarındaki ortağı Alman TÜV SÜD olacak.

Haberin Devamı

Sertifika, aracın kaza ve boya durumu ile genel yürüyen aksamının durumu hakkında bilgi verir nitelikte olacak. Şahenk'in bundan sonraki gündemi ise ehliyet sınavları. TÜV SÜD, Almanya'nın önde gelen eyaletlerinde halihazırda ehliyet sınavı düzenliyor.

Holding yetkilileri, "İleride Turkiye'de ehliyet sınavlarının özellikle daha detaylı sürüş testlerini gerektirir sekilde yapılandırılması söz konusu olursa, TÜV SÜD'un Almanya'daki metodolojisini kullanır şekilde TÜV SÜD-Doğuş ortaklığı bu süreçte görev alabilir" diyor.

KEŞFETYENİ
Bomba aşk iddiası! Gizemli kadının kimliği belli oldu
Bomba aşk iddiası! Gizemli kadının kimliği belli oldu

Cadde | 02.05.2025 - 08:40

Lucas Torreira, Nişantaşı'nda görüntülendi. Yanındaki gizemli kadının kim olduğu merak edilirken, o kişinin adı belli oldu.

Yazarlar