Ekonomi Salgın sonrası için iş’te algı değişti

Salgın sonrası için iş’te algı değişti

19.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Zorlu Holding’in de içinde yer aldığı sosyal inovasyon platformu imece’nin yürütücülüğünde gerçekleştirilen “imece summit” kapsamında değişim konusundaki fırsatlar ve zorluklar ele alındı.

Salgın sonrası için  iş’te algı değişti

Özellikle salgınla birlikte değişimin ne kadar önemli olduğunun ortaya çıktığını vurgulayan Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, “Gıdanın, temiz havanın, aklınıza ne geliyorsa ne kadar önemli olduğu bu pandemi döneminde ortaya çıktı. Şimdi daha hızlı ve kalıcı bir şekilde bunları kendimize hedeflememiz lazım” diye konuştu.

Boyner Grup Yönetim Kurumlu Üyesi Ümit Boyner de salgın öncesinde var olan düzeni iyileştirmeye, düzeltmeye ve sürdürülebilir geleceği inşa etmeye odaklandıklarını ancak salgınla birlikte değişimin hızıyla ilgili algısının çok değiştiğini söyledi. Boyner, “Ekoloji ve çevreyle ilgili konular 5 yıl öncesine kadar gelecek nesillerle yaşanabilir bir dünya bırakmak paranteziyle ele alınıyordu. Pandeminin hemen öncesinde artık iklim krizi olarak tabir ettiğimiz şeyin 5 - 10 yıl içinde benim de hayatımı kökten etkileyeceğinin farkındaydım” dedi.