EkonomiSon dakika: Borsada manipülatif hareket yapan 15 şüpheli için gözaltı kararı

Son dakika: Borsada manipülatif hareket yapan 15 şüpheli için gözaltı kararı

30.04.2025 - 09:23 | Son Güncellenme:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Borsa İstanbul'da manipülatif hareketler yaptıkları tespit edilen 15 şüpheli hakkında 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' ve 'piyasa dolandırıcılığı' suçlarından gözaltı kararı verildi.

Son dakika: Borsada manipülatif hareket yapan 15 şüpheli için gözaltı kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ,Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, 15 şüphelinin Borsa İstanbul (BIST) pay piyasasinda işlem gören bazı sermaye piyasası araçları paylarında manipülatif hareketler yaptıkları tespit edildi.

Haberin Devamı

15 şüpheli hakkında 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' ve 'piyasa dolandırıcılığı' suçlarından gözaltı kararı verildi.

Tespit edilen şüphelilere yönelik İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da gözaltı işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

KEŞFETYENİ
Survivor Adem'den olay açıklama! Yağmur ile neden konuşmuyor?
Survivor Adem'den olay açıklama! Yağmur ile neden konuşmuyor?

Cadde | 16.06.2025 - 07:20

Survivor'ın bu yıl şampiyonu Adem Kılıççı oldu. Şampiyon olduktan sonra ilk kez canlı yayına katılan Adem Kılıççı'dan bomba açıklamalar geldi.

Yazarlar