Ekonomi TMSF, Toprak Karo ve Olay Medya’yı satışa çıkardı

TMSF, Toprak Karo ve Olay Medya’yı satışa çıkardı

17.03.2010 - 01:55 | Son Güncellenme:

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü, Toprak Karo’yu ve Le Chic FM Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle satışa çıkardı.

TMSF, Toprak Karo ve Olay Medya’yı satışa çıkardı


20 milyon dolar muhammen bedelli Olay Medya’nın ihalesi 7 Haziran’da, 137 milyon dolar muhammen bedelli Toprak Karo’un ihalesi 21 Haziran’da, 700 bin dolar muhammen bedelli Le Chic FM’in ihalesi ise 27 Nisan’da yapılacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ihale ilanına göre, iktisadi bütünlük, Olay TV, Olay FM, Olay gazetesi ve Olay Trend dergisinin faaliyetlerinin gerçekleştirilmesini sağlayan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu nezdindeki haklar, markalar, isim hakları, internet alan adları, yayın ekipman cihaz ve araçları, gazete yayın hakları ile gayrimenkul ve menkul mallar ile bu mal, hak ve varlıkların feri veya mütemmim cüzü niteliğindeki sözleşmelerden oluşturuldu. İhaleye katılabilmek için 2 milyon dolar teminat yatırılacak.
TMSF, Toprak Karo Eskişehir Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle 137 milyon dolar muhammen bedelle 21 Haziran’da saat 11.00’de ihale edecek.

Haberin Devamı

Le Chic FM de satılacak
İhaleye katılabilmek için 13 milyon 700 bin dolar yatırılacak. Şartname’de belirtilen idari zarfla verilecek diğer belgeler ile birlikte 18 Haziran tarihinde saat 17.00’ye kadar Satış Komisyonu’na teslim edilecek. Le Chic FM Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle 700 bin dolar muhammen bedelle satışa çıkardı.