Ekonomi TMSF Toprak Karo ve Olay Medyayı satışa çıkardı

TMSF Toprak Karo ve Olay Medyayı satışa çıkardı

16.03.2010 - 10:52 | Son Güncellenme:

.

TMSF Toprak Karo ve Olay Medyayı satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü, Toprak Karo’yu ve Le Chic FM Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle satışa çıkardı. 20 milyon dolar muhammen bedelli Olay Medya’nın ihalesi 7 Haziran’da, 137 milyon dolar muhammen bedelli Toprak Karo’un 21 Haziran’da, 700 bin dolar muhammen bedelli Le Chic Fm’in ise 27 Haziran’da yapılacak.
Resmi Gazete’de yayımlanan ihale ilanına göre, iktisadi bütünlük, Olay TV, Olay FM, Olay Gazetesi ve Olay Trend Dergisinin faaliyetlerinin gerçekleştirilmesini sağlayan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu nezdindeki haklar, markalar, isim hakları, internet alan adları, yayın ekipman cihaz ve araçları, gazete yayın hakları ile gayrimenkul ve menkul mallar ile bu mal, hak ve varlıkların feri veya mütemmim cüzü niteliğindeki sözleşmelerden oluşturuldu. İhaleye katılabilmek için 2 milyon dolar teminat yatırılacak. Dekont veya teminat mektubunun şartnamede belirtilen idari zarfla verilecek diğer belgeler ile birlikte 4 Haziran 17.00’a kadar satış komisyonuna teslim edilecek. Satış komisyonu onayını taşıyan şartnameyi satın almak isteyenler bin doları “Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Şartname Bedeli” açıklaması ile yatırıp dekontu satış komisyonuna elden teslim edecek. Tesis ziyareti 5 Nisan-28 Mayıs arasında yapılacak. Kurulun ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık, 11 Haziran tarihinde saat 11.00’da yapılacak.

Haberin Devamı

TOPRAK KARO 21 HAZİRAN’DA SATILACAK
TMSF, Toprak Karo Eskişehir Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle 137 milyon dolar muhammen bedelle 21 Haziran’da saat 11.00’de ihale edecek.
İhaleye katılabilmek için 13 milyon 700 bin dolar yatırılacak. Şartname’de belirtilen idari zarfla verilecek diğer belgeler ile birlikte 18 Haziran tarihinde saat 17.00’ye kadar Satış Komisyonu’na teslim edilecek. Şartnameyi satın almak isteyenler 3 bin dolar yatırarak, dekontu Satış Komisyonuna elden teslim edecek. Tesis ziyareti ve bilgi odası 5 Nisan - 11 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Kurulun ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık 25 Haziran tarihinde saat 11.00’de yapılacak.

Haberin Devamı

LE CHİC FM İHALESİ 27 NİSAN’DA YAPILACAK
Le Chic FM Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle 700 bin dolar muhammen bedelle satışa çıkardı. İhale 27 Nisan saat 11.00’de yapılacak.
İhaleye katılabilmek için 70 bin dolar teminat yatırılacak. Dekontun veya teminat mektubunun şartnamede belirtilen idari zarfla verilecek diğer belgeler ile birlikte 26 Nisan saat 17.00’ye kadar satış komisyonuna teslim edilecek. Satış komisyonu onayını taşıyan şartnameyi satın almak isteyenlerin 500 bin dolar yatırmaları ve dekontu Satış Komisyonu’na elden teslim etmeleri gerekiyor. Tesis ziyareti 1 Nisan - 26 Nisan arasında yapılabilecek. Kurulun ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık, 30 Nisan saat 11.00’da yapılacak.