Ekonomi Turkcell’den ramazanda bedava konuşma paketi

Turkcell’den ramazanda bedava konuşma paketi

14.08.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Cep telefonu operatörü Turkcell, faturasız hat kullanıp, “Aylık Nar” kampanyasından yararlanan 23 milyon abonenin ramazan ayı döneminde 22.00 ile 10.00 saatleri arasında şebeke içinde bedava konuşmasını sağlayacak olan yeni paketini açıkladı.

Turkcell’den ramazanda  bedava konuşma paketi

Aylık Nar kampanyasına yeni katılacaklar da bu paketten faydalanacak.
Cep operatörü Turkcell’de pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, faturalı hat tarafında da “Süper Paket” üyesi olan abonelerin 21.00 ile 09.00 saatleri arasında ramazan dönemi de dahil ücretsiz konuşma yapabileceklerini bildirdi.
5.000 dakika sınırı
“Ramazan kampanyamızla abonelerimize ücretsiz konuşma imkânı ile ramazana özel imsakiye bilgisi, sağlıklı beslenme önerileri, iftar ve sahur menüleri gibi bilgileri ücretsiz ulaştıran servisler sunuyoruz” diyen Develioğlu, kampanyanın 10 Ağustos- 8 Eylül tarihleri arasında geçerli olduğunun altını çizdi.
Develioğlu ayrıca şu bilgileri verdi: “Aylık Nar paketlerinden birini alan Hazır Kart’lılar, 20 TL ya da 40 TL karşılığında 5 katı değerinde TL kazanacaklar. Hem de bayram günleri de dahil olmak üzere 30 gün boyunca 22.00-10.00 saatleri arasında tüm Turkcell’lilerle 5.000 dakika boyunca ücretsiz olarak konuşma fırsatını yakalayacaklar.”