Ekonomi Tween, moda haftasına Matt Dillon’ı getirecek

Tween, moda haftasına Matt Dillon’ı getirecek

25.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Istanbul Fashion Week (IFW) Danışma Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Tween markasının 7-10 Eylül 2011’de gerçekleştirilecek organizasyon için ABD’li ünlü aktör Matt Dillon ile anlaştıklarını söyledi

Tween, moda haftasına Matt Dillon’ı getirecek

Organizasyona katılacak Argande, Koton, adl & Cengiz Abazoğlu ve Giovane G. Designers gibi diğer markaların da sürprizleri olacağını belirten Süyelman Orakçıoğlu, “Hollywood yıldızlarının stil danışmanı George Blodwell de İstanbul’a gelecek” diye konuştu.

40 bin ziyaretçi bekleniyor
Süleyman Orakçıoğlu, Türk tasarımcıları ve markalarıyla Türk moda dünyasının çizgisini belirlerken bir yandan da bunu tüm dünyaya duyurmayı hedefleyen Istanbul Fashion Week’in, 22 tasarımcı ve 5 markanın katılımıyla 22 defileye ev sahipliği yapacağını kaydetti.
Bu yılki etkinliğin bütçesinin 2 milyon TL olduğunu kaydeden Orakçıoğlu, 40 binden fazla ziyaretçi beklediklerini belirtti.
İstanbul’da düzenlenecek olan ve dört gün boyunca sürecek etkinliğin 1.000’den fazla kişiye istihdam sağlaması amaçlanıyor.

Haberin Devamı

Hamamda defile
Istanbul Fashion Week’te, ünlü markaların defileleri de modaseverlerle buluşacak. Bireysel defile sergileyen isimler arasında Atıl Kutoğlu, Mehtap Elaidi, Niyazi Erdoğan, Özlem Kaya, Nejla Güvenç, Özgür Masur, Hatice Gökçe, Gül Ağış LUG VON SIGA, JEAN D’ART by Özlem Süer, Deniz Kaprol, Rana-Berna Canok, Tuvana Büyükçınar ve Gamze Saraçoğlu gibi isimler yer alıyor. Gül Ağış’ın defilesi ise Galatasaray Hamamı’nda gerçekleştirilecek. IFW’ye katılan markalar ise Argande, TWEEN, Koton, adl & Cengiz Abazoğlu ve Giovane G. Designers.