Ekonomi Vestel ve Xperi’den surround iş birliği

Vestel ve Xperi’den surround iş birliği

12.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vestel, Play-Fi çok odalı ses ve surround ses teknolojilerine sahip TV’ler geliştirmek için Xperi Holding Corporation’ın yeni nesil ses, görüntüleme ve sensör teknolojisinde dünya lideri şirketi DTS ile iş birliğine imza attı.

Vestel ve Xperi’den surround iş birliği

Bu iş birliği çerçevesinde, Vestel markası da dahil olmak üzere, lisanslı ve OEM markaları için DTS Play Fi sistemli ürünler üretecek. Play Fi özellikli Vestel TV’lerin 2022’nin ikinci yarısında devreye alınması planlanıyor.

Haberin Devamı

Vestel CEO’su Turan Erdoğan, Vestel teknolojisini bugün dünyanın 158 ülkesine ulaştırdıklarını söyledi.

Turan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Rekabetin oldukça çekişmeli ve hızlı olduğu uluslararası pazarlarda var olabilmek için de stratejik iş birlikleri çok önemli. Evlerdeki deneyimi artırmaya, ürünlerimizin kalitesini yükseltmeye devam ediyoruz. Televizyonlarımızı akıllı evlerin merkezi konumuna getirirken; kablolardan bağımsız, üst düzey bir deneyimin kapısını aralıyoruz. Play-Fi kusursuz surround, sesi TV’den odaya ve evin diğer bölümlerindeki hoparlörlere kablosuz olarak göndererek, yüksek kaliteli ses yayını yapmayı mümkün kılıyor. Üstelik fazla kablolar, teller ve adaptörler olmaksızın en iyi ses deneyimini yaratıyor.”