Gayrimenkul Haberleri Avrupa Yakası’nda Kirası En Düşük Evler Hangi İlçede?

Avrupa Yakası’nda Kirası En Düşük Evler Hangi İlçede?

Son Güncellenme:

.

Avrupa Yakası’nda Kirası En Düşük Evler Hangi İlçede

Pek çok farklı sebeple göç alan İstanbul’da kiralık evler yerleşmek için ilk akla gelen çözümlerden biri olarak gözüküyor. İstanbul’a gelenler konut kiralarken, başka pek çok kriterin yanı sıra kirasının makul seviyelerde olmasına da dikkat ediyorlar. İstanbul’da uygun kiralı konutlar bulmak isteyenler için diğerlerinden daha makul kiralı ilçeler de bulunuyor. Şehir merkezinde olan konutların kiraları daha yüksekken, daha uzak lokasyonlardaki konutların kiraları daha makul seviyelerde seyrediyor. Avrupa Yakası’nda kirası en düşük evler belli yörelerde yoğunlaşıyor. Bu yakada Esenyurt, Beylikdüzü ve Avcılar diğer ilçelerden daha az kira ödenerek kiralanabilecek konutlar barındırıyor. Tüm bu semtlerin metrobüs ile şehir içine ulaşım bağlantısı bulunuyor. Bu ilçelerde ev kiralamayı düşünüyorsanız, koşullarınıza uyan evleri,

Haberin Devamı
www.milliyetemlak.com

'dan ayrıntılı arama seçenekleriyle aratabilir, pek çok farklı ilana aynı anda ve evinizin rahatlığından ulaşma olanağını yakalayabilirsiniz.

İlçelerin nitelikleri ve ilçelere göre kiralar

Avrupa Yakası’nda Kirası En Düşük Evler Hangi İlçede

Avrupa Yakası’nda kirası en düşük evler bulunan ilçelerden Esenyurt, Avcılar ve Büyükçekmece arasında, Edirne yönüne giderken TEM’in sağ tarafında yer alıyor. Çok büyük bir hızla gelişen semtlerden biri olarak bilinen Esenyurt, ciddi ölçüde göç de alıyor. Uygun kiralı ilçe içi kiralık seçenekleri barındırırken, yeni yapılan lüks site içi daireleriyle geniş alternatifler sunabiliyor. Esenyurt’ta ilçe içi kiralar 500 liradan başlıyor. Site içindeki kiralık daire fiyatları ise 800 lira civarında seyrediyor.

Avrupa Yakası’nda Kirası En Düşük Evler Hangi İlçede

Beylikdüzü ilçesi Esenyurt’un karşı tarafında yer alıyor. Özellikle düzgün yerleşim planları, zengin parkları ve rahat sosyal yaşamı ile dikkat çeken ilçe, İstanbul’un en yüksek eğitim seviyesine sahip ilçelerinden biri olarak biliniyor. Pek çok semti yoğun yapılaşmaya devam eden ilçede kiralık konut fiyatları 750 liradan başlıyor. Gürpınar semti ile denize sahili olan ilçede, denize yakınlık arttıkça kiralık konut fiyatlarında da artış görülüyor.

Haberin Devamı

Avrupa Yakası'nda uygun kiralı daireler

Avrupa Yakası’nda Kirası En Düşük Evler Hangi İlçede

Avrupa Yakası'nda uygun kiralı daireler arayanların bakacağı bir diğer semt olan Avcılar, içerisinde pek çok özel ve devlet üniversitesi, okul barındıran çok eski bir semt olarak biliniyor. Bu sebeplerden yoğun olarak öğrenci yerleşimi de bulunuyor. Denize kıyısı da olan semtte, evler daha eski ve kısa katlı apartmanlar olarak konumlandırılmış. Avcılar’dan kiralık konut bakılırken, binanın yaşı ve deprem güvenliği de dikkate alınmalı. Bu semtteki kiralık konut fiyatları 1+1 veya apart daireler için 400-500 liraya ile başlayıp nitelik ve lokasyona göre farklı fiyat aralıklarında seyredebiliyor.