Proje Haberleri İstanbul’un En Elit Projesinde Yüksek Kazançlı Yatırım Fırsatı Brooklyn Dream’de

İstanbul’un En Elit Projesinde Yüksek Kazançlı Yatırım Fırsatı Brooklyn Dream’de

Son Güncellenme:

.

İstanbul’un En Elit Projesinde Yüksek Kazançlı Yatırım Fırsatı Brooklyn Dream’de

Fikirtepe'nin merkezi Prestij Caddesi’nde konumlanan, Pana Yapı’nın merakla beklenen 3. Projesi “Brooklyn Dream” son fırsatlarla yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantajlar sunuyor.

Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesinin hayata geçtiği Yeni Fikirtepe’nin konumuyla en çok öne çıkan projesi Brooklyn Dream, Pana Yapı’nın 3. Projesi olarak tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Bu muazzam proje, elit ve yüksek standartlı bir yaşamı yeni sakinleriyle buluşturuyor. Gerçekleşen hayallerden ilham alarak isimlendirilen Brooklyn Dream, bir konut projesinde hayal edilebilecek her türlü lükse ve konfora sahip olacak şekilde dizayn edildi. Brooklyn Dream, her aşaması ile yaşama aşkla bağlı sakinleri için, mutluluklarını daim kılacak ve her zaman yüzlerinin gülmesini sağlayacak emsalsiz bir proje.

Prestijli Olduğu Kadar Huzurlu Ve Konforlu

Her konut ihtiyacına göre ayrı tipte yaşam alanı sunan Brooklyn Dream çocuklu aileler için de geniş ve ferah seçenekleri ile öne çıkıyor. 2 ayrı blokta toplam 650 üniteden oluşarak her ihtiyaca uygun 1+0’dan 4+1’e kadar 5 ayrı daire tipi ve sosyal imkânları ile sizleri bekliyor. Brooklyn Dream’in, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm planında Prestij Caddesi olarak tasarlanan, 9.000 m2lik çarşı alanında ise 77 adet mağazası bulunmakta.

Modanın Kalbinde Olmak İçin İyi Bir Fikir

Dünyaca ünlü mağazaların yanı başında konumlanan Brooklyn Dream, sakinleri için alışverişe çıkmak ayrı bir keyif. Alışveriş merkezinin üzerinde konumlanan proje, dünyaca ünlü tekstil, ev dekorasyon ve birçok tanınmış giyim mağazasına ev sahipliği yapacak.

İstanbul’da Alternatifi Yok

Brooklyn Dream, Yeni Fikirtepe’nin merkezindeki Prestij Caddesi’nin en iyi noktasında bulunuyor. Projede yaşam standardını yükselten detaylar tümüyle bir arada sunuluyor. Konumu itibariyle üniversitelerin, hastanelerin, alışveriş merkezlerinin, İstanbul Finans Merkezi’nin, Kadıköy Çarşısı’nın, Bağdat Caddesi’nin ve Fenerbahçe Parkı’nın çok yakınında yer alıyor. Bu cadde gerek konsept gerek marka karması ile Bağdat Caddesi ve Nişantaşı gibi cadde alışveriş kültürünü farklı bir boyuta taşıyıp, yeni cazibe merkezi olacak.

Yatırım Ve Oturum İçin Eşsiz Lokasyon

İstanbul’un her noktasından kolaylıkla ulaşılabilecek olan Brooklyn Dream, E5 ve TEM otoyollarının kesişim noktasında yer alıyor. İstanbul’un yeni gözdesi haline gelecek olan Yeni Fikirtepe’nin merkezinde, Prestij Caddesi’nde konumlanan Brooklyn Dream; metro, metrobüs, Avrasya Tüneli, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, E5, TEM, deniz otobüsü ve Marmaray’ın buluştuğu İstanbul’daki tek noktada bulunuyor. Ayrıntılı bilgi için:

www.brooklyn.com.tr