Proje Haberleri Yakuplu Marina'da Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Yakuplu Marina'da Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Son Güncellenme:

.

Yakuplu Marinada Son Durum ve En Güncel Bilgiler

İstanbul Avrupa yakasında yer alan Beylikdüzü ilçesi, son zamanların en gözde yerleşim bölgelerinden Yakuplu semti ile ön plana çıkıyor. Yakuplu Marina olarak bilinen ve İstanbul'da deniz kenarı yerleşim seçeneklerinden biri olan bölge, son yıllarda yoğun bir talep görüyor. Güzel bir deniz manzarasına sahip olmak ve şehrin kalabalığından uzak bir yaşam sürmek isteyenler için Yakuplu Marina'da yer alan birbirinden güzel evler, Milliyet Emlak farkı ve güvencesi ile tek tıkla karşınıza geliyor.

Haberin Devamı

Yakuplu Marina'daki güncel kiralık ev fiyatları

Yakuplu Marinada Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Yakuplu marinada kiralık ev

arayanlar için birbirinden geniş seçenekler bulunuyor. Bölgede yer alan lüks villalar genellikle site içerisinde yer alıyor ve kapalı otopark, müstakil bahçe gibi olanakları da beraberinde getiriyor. Yakuplu Marmara mahallesinde deniz manzaralı villa kiraları 3.250 - 4.000 TL civarında seyrediyor. Ortalama 150 - 170 m2 büyüklüğündeki evler sessiz ve huzurlu bir yerleşim yeri arayanların yüzünü güldürüyor.

Beylikdüzü Yakuplu'da 5+1 kiralık dubleks daire

fiyatları ise aylık 1.800 Türk lirasından başlıyor.

Yakuplu Marina'da güncel satılık ev fiyatları

Yakuplu Marinada Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Yakuplu Marina'da ev satın almak isteyenler için de bir çok seçenek bulunuyor. Genellikle lüks villaların yer aldığı marina bölgesinde satılık ev fiyatları 1 milyon Türk lirası ile 4 milyon Türk lirası arasında değişiklik gösteriyor.

Yakuplu marinada 200 m2 büyüklüğünde 3+1 ev

şeklinde projelendirilen konutlar 1 milyon 850 bin Türk lirasından alıcı buluyor.

Haberin Devamı
Yakuplu marinada 420 m2 büyüklüğünde 6+2 villalar

ise 1 milyon 900 bin Türk lirası üzerinden satışa çıkarılıyor. İstanbul'da Marmaris'i, Bodrum'u, Çeşme'yi yaşamak isteyenler için en uygun yerleşim alanı olan Yakuplu Marina'da satılık ev fiyatları genellikle 1 milyon Türk lirasının üzerinde değişiyor.

Yakuplu Marina'da yaşam olanakları

Yakuplu Marinada Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Yakuplu Marina'da yer alan konutlar, şehrin kalabalığından uzakta olmak isteyenler için eşsiz bir alternatif olarak yükseliyor. Her daim deniz manzarasına sahip olmak isteyenler için önemli seçenekler arasında bulunan ve merkezi bir bölge haline gelen Yakuplu'da bakkal, market, eczane gibi yaşamsal ihtiyaç alanları konutlara oldukça yakın yerlerde bulunuyor. Yakuplu marinadaki siteler; bakkal, market gibi ihtiyaçların çoğunu site içerisinde de barındırıyor. Bölgede yaşayan kişiler hem eşsiz deniz manzarasının tadını çıkarıyor, hem de merkezi konumu itibariyle tüm işlerini trafikte vakit kaybetmeden halletmenin keyfini sürüyor. Siz de daha fazla vakit kaybetmeden www.milliyetemlak.com'u tıklayın, hayalinizdeki deniz manzaralı eve Milliyet Emlak farkı ile bir an önce sahip olun!