Proje Haberleri Yakuplu Sahil'de Neler Oluyor?

Yakuplu Sahil'de Neler Oluyor?

Son Güncellenme:

.

Yakuplu Sahilde Neler Oluyor

Beylikdüzü ilçesine bağlı bulunan ve gecekondulaşma sorunu taşımayan Yakuplu Sahil; yatırım ve projeleri ile dikkat çekiyor. Eğitim düzeyi, ulaşım olanakları ve yeşil alan gibi olumlu özelliklerle öne çıkan bölgede yeni bir "sahil kasabası" oluşturulmak isteniyor. İstanbul'un en büyük sahil kasabası olacağı öne sürülen projenin çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

Avrupa standartlarında bir bölge: Yakuplu Sahil

Yakuplu Sahilde Neler Oluyor

Beylikdüzü ilçe merkezine 2 kilometre uzaklıkta olan Yakuplu; sahip olduğu yeşil alanlar ve temiz hava özellikleri ile Avrupa standartlarına yaklaşıyor. Kişi başına düşen 15 metrekarelik alan ile dikkat çeken bölge; üniversiteli sayısının fazlalığı ve benzeri demografik özellikleri ile de öne çıkıyor. 1999 depremi ardından metrobüs projesi ile adından sıkça söz ettiren bölgede planlanan son teknolojik ulaşım projeleri, bölgenin değerini kanıtlıyor. Gecekondulaşma sorununun hâkim olmadığı bölgede bulunan fazla sayıdaki alışveriş merkezleri, bölgenin "alışveriş cenneti" olarak da anılmasını sağlıyor. Bölgeye yapılacak yatırımlar arasında deniz otobüsü-deniz taksi gibi ulaşım seçenekleri bulunduğundan Yakuplu'nun yakın gelecekte büyük bir sıçrayış yapacağını gösteriyor. Bölgenin TEM ile E5'e hızlı ve kolay erişim olanağı ise avantajları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

İstanbul'un en büyük sahil kasabası: Deniz İstanbul

Yakuplu Sahilde Neler Oluyor

Konumu ve özellikleri ile adından sıkça söz ettiren bölge; gayrimenkul yatırımları ve emlak girişimleriyle de öne çıkıyor. Keleşoğlu Holding, TMSF'den devraldıkları Deniz İstanbul projesini, 1 milyon 200 metrekarelik alanda hayata geçiriyor. 1 milyar dolarlık yatırıma sahip projede yola "İstanbul'un en büyük sahil kasabası!" sloganı ile çıkılıyor. Avrupa düzeyinde bir proje olma özelliği olan Deniz İstanbul; 4 bin 610 konuta ve 319 villaya ev sahipliği yapıyor. Evler arasında bulunacak 25-69 metre aralığı, projenin rahat yaşam alanı hedefine ulaşacağını gösteriyor. Tamamı 2021'de bitmesi planlanan yatırımın ilk etabında "Mercan Konakları, Marina Evleri, Kalyon Evleri" bulunuyor.

Hastane, okul, AVM: Yeni bir yaşam alanı!

Yakuplu Sahilde Neler Oluyor

Keleşoğlu Holding yatırımıyla yeni bir yaşam alanı niteliği taşıyan Yakuplu Sahil; konutların yanı sıra hastane, okul, AVM, otel, home-office ve benzeri alanlarla da dikkat çekiyor. Bir yaşam alanında bulunması gereken tüm ihtiyaçların düşünüldüğü proje, dev bir sahil kasabası olma özelliğini taşıyor. Az katlı, yatay yaşam tarzı ve 1+1'den 4+1'e kadar uzanan daire seçeneklerine sahip konutların yanı sıra 50 adet dükkân, sosyal- kültürel alanlar da yer alıyor. Denizseverlerin tercihi olacak West İstanbul Marina ve 1.5 kilometre üzerine tasarlanan sahil, projenin dikakt çeken özelliklerini oluşturuyor. Yakuplu Sahil'deki tüm proje ve ilânlara anında ulaşmak için

Haberin Devamı
Yakuplu Sahil

adresini ziyaret edebilirsiniz.