Macri'nin 300 sayfa olduğu belirtilen ifadeleri İtalyan basınına sızdı.
Berlusconi, dün hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak, "Gay olmaktansa güzel kızlara tutkun olmak daha iyidir" diyerek gaflarına bir yenisini eklemişti.
Berlusconi’nin daha önce de Napoli’de gizlice 18 yaşındaki Noemi Letizia’nın doğum günü partisine katılması yine italya'da basında geniş yer bulmuştu.
Noemi Letizia'nın doğum gününe katılan Berlusconi, "Bana babacık de" yazılı bir kolye hediye etti.
Yine Başbakanla yakın olduğu belirtilen Camillia Ferranti ise dergilere verdiği çıplak pozlarla tanınıyor.
Berlusconi, eski bir TV yıldızı olan Mara Carfagna’ya "Evli olmasam seninle evlenirdim" demiş.
Carfagna, şuan İtalya Eşitlik Bakanı olarak görev yapıyor.
Eleonora Gagioli'nin ise Avrupa Parlamentosu seçimlerinde adı geçiyordu.
Basına yansıyan diğer bir isim ise "Grande Fratello" (Biri Bizi Gözetliyor) yarışmasına katılan ve ardından ün kazanan Angela Sozio oldu.
Sozio, 2007 yılında Berlusconi'nin Sardunya Adası'ndaki özel villasında görüntülenmişti. Haftalık magazin dergilerinden Oggi, bu görüntüleri 'Berlusconi'nin Haremi' başlığıyla kapak yapmıştı.
Uzaktan çekildiği için net olmayan fotoğraflar arasında en ilginç olanı, Berlusconi'nin iki kızı kucağına oturtmuş halde görüntülendiği kare olmuştu.