Yerel bir gazeteye açıklama yapan polis yetkilileri, Flavia Tamayo'nun polis karakoluna götürüleceğini anladığında rezalet çıkarıp soyunmaya başladığını anlattı.
Polis yetkisi, "Kadın bir anda otel lobisinde çığlık atmaya ve debelenerek polis memurlarıyla mücadele etmeye başladı." ifadelerini kullandı.
Polise direnen çete lideri kadın, bir anda kıyafetlerini çıkarmaya başladı. Oteldeki güvenlik görevlilerinin de yardımıyla etkisiz hale getirilen kadın, güçlükle kelepçelendi.
Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis Flavia Tamayo'nun satacağı uyuşturucuyu nereden temin ettiğini öğrenmeye çalışıyor.
Model Flavia Tamayo'nun ne zaman mahkemeye çıkarılacağı ve hangi suçlamalarla karşı karşıya kalacağı ise henüz belli değil.