Gündem11 yıl önce pamuk çuvalında ölü bulunmuştu! Anne- baba dahil 13 gözaltı

11 yıl önce pamuk çuvalında ölü bulunmuştu! Anne- baba dahil 13 gözaltı

10.04.2025 - 21:01 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa'da, 11 yıl önce evlerinin önünde oyun oynarken kaybolan ve daha sonra pamuk çuvalı içerisinde cesedi bulunan 6 yaşındaki Zehra Topdağ’ın ölümüyle ilgili aralarında anne, baba ve bazı akrabalarının da bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.

11 yıl önce pamuk çuvalında ölü bulunmuştu Anne- baba dahil 13 gözaltı

Olay, 26 Ocak 2014 tarihinde Eyyübiye ilçesine bağlı kırsal Akdilek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla oynadığı sırada ortadan kaybolan Zehra Topdağ’dan haber alınamaması üzerine ailesi tarafından jandarmaya ihbarda bulunuldu. Başlatılan arama çalışmaları sırasında küçük Zehra’nın cansız bedeni, amcası İsmail Topdağ’ın evinin önünde bulunan tahta sedirin altındaki pamuk çuvalının içinde bulundu.

Haberin Devamı

Olay yerinde yapılan incelemede Zehra'nın boğularak öldürüldüğü belirlendi. Uzun süre faili meçhul kalan cinayetin aydınlatılması için İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından özel bir ekip kuruldu.

Ekiplerin titiz çalışmaları sonucu elde edilen yeni deliller doğrultusunda, Zehra’nın ölümüyle bağlantısı olduğu şüphesiyle aralarında anne ve babasının da bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Soruşturma sürdürülüyor.

KEŞFETYENİ
Mert Ramazan Demir'in askerlik fotoğrafı ortaya çıktı
Mert Ramazan Demir'in askerlik fotoğrafı ortaya çıktı

Cadde | 21.04.2025 - 09:52

Vatani görevini yerine getirmek için bedelli askerlik yapan oyuncu Mert Ramazan Demir'in askerlik fotoğrafı ortaya çıktı.

Yazarlar