Gündem 13 Kasım Kısmetse Olur eleme gecesinde kim elendi?

13 Kasım Kısmetse Olur eleme gecesinde kim elendi?

12.11.2016 - 15:52 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da kim elendi? Kanal D'nin heyecanla takip edilen yarışma programı Kısmetse Olur'da bu hafta nefes kesen bir eleme gecesi yaşandı. Dün akşam yayınlanan Kısmetse Olur eleme gecesinde eve veda eden isim Metehan oldu. Hazal ise 10 bin TL'lik çekin sahibiydi..

13 Kasım Kısmetse Olur eleme gecesinde kim elendi

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Heyecanla beklenen sorunun yanıtı dün akşam belli oldu. Hazal 10 bin TL'lik çekin sahibi olurken gelinler evinin koruma altına altı. Sona kalan Aycan ve Metehan arasında gülen taraf Aycan oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta Metehan elendi.

Haberin Devamı

Dün akşam yapılan eleme gecesinde Mehtap, Hazal, Şahin ve Aykut koruma altına alındı ve isimleri eleme listesinde yer almadı. Oylama sonucunda Didem ve Aycan'ın isimleri son ikiye kaldı. İkinci tur oylamada Aycan'ın ismi en çok yazılan isim oldu.

Çeki alan oyuncu evi koruyacaktı. Aycan ve Metehan eleme potasına girerken çeki kazanan aday Hazal oluyor. Hazal'ın çeki kazanması ile birlikte gelinler evi koruma altına alınıyor. Aycan Kısmetse Olur evinde kalmaya devam ediyor. Metehan ise eve veda eden isim oluyor..

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ İÇİN TIKLAYINIZ..

Kısmetse Olur 279.Bölüm Fragmanı yayında! Hafta finalinden sonra evde dengeler değişiyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle Cumartesi 16.15'te Kanal D'de!
Hafta finalinden sonra evde dengeler değişiyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle Cumartesi 16.15'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 279. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ..

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Dengelerin her hafta değiştiği yarışmada Pazar akşamı gitmesi istenen isimler gelinler evinde Ayça olurken damatlar evinde ise Aykut oldu. Kutudan “Çeki alan evini korur” notu çıkınca Ayça eve veda isim oldu.

Her hafta bir tartışmanın yaşandığı programa geçen hafta damga vuran olay eski iki yarışmacının kavga etmesi oldu. Geçtiğimiz sezon da programda yer alan Ayça ve Mehtap arasında kavga çıktı. İkili arasındaki kavganın büyümesi ve elle müdahalenin olması üzerine her iki yarışmacı da uyarı aldı. Eve ilk geldiklerin birbirlerine destek olan ikilinin arasındaki bağın kopma noktasına gelmesi diğer yarışmacıları da şaşırttı.