Gündem 14 Kasım Kanal D yayın akışında neler var?

14 Kasım Kanal D yayın akışında neler var?

14.11.2016 - 10:56 | Son Güncellenme:

Kanal D yayın akışında izleyicileri ekrana kilitleyecek programlar yer alıyor. Özellikle 14 Kasım Kanal D yayın akışı eğlence dolu programlarıyla dikkat çekiyor. 14 Kasım Kanal D yayın akışında programların yanı sıra reyting rekorları kıran diziler ve filmler de yer alıyor. 14 Kasım Kanal D yayın akışı ve yayın akışının tüm detaylarını sizler için haberimizde derledik.

14 Kasım Kanal D yayın akışında neler var

05.30 Geniş Aile- Tekrar

Haberin Devamı

Geniş Aile’nin her bölümünde evin serseri oğlu Cevahir farklı bir iş peşinde koşmaktadır. Mahallede bulunan diğer serseri düşmanlarıyla da sürekli atışmaktadır. Sevdiği kızı diğerlerinin de sevmesi Cevahir’i çileden çıkaran bir durum haline gelmiştir. Dizinin her bölümünde başını bir belaya sokup, ailesini sinirlendiren Cevahir hiçbir zaman uslanmamaktadır. Bakalım bu bölümde bizi neler bekliyor? Geniş Aile 05.30’da Kanal D’de!

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

06.40 İrfan Değirmenci İle Günaydın- CANLI

İrfan Değirmenci’nin sunumuyla “ İrfan Değirmenci İle Günaydın” programı gündeme ait ilk sıcak gelişmeleri sabahın ilk saatlerinde seyirciler ile buluşturuyor. Her türlü haber ve yorumlar İrfan Değirmenci ile Günaydın’da. İrfan Değirmenci İle Günaydın hafta içi her gün Kanal D’de!

Haberin Devamı

09.00 Küçük Ağa – Tekrar

İstanbul’da zengin bir ailenin kızı Sinem ile Urfa’nın zengin ağasının oğlu Ali’nin evlenmesiyle Küçük Ağa dizisi başlamaktadır. Farklı kültürlere ait olan aileler bu evlilikten hiç memnun değillerdir. Çiftin Mehmet Can adında sevimli bir çocukları olur. Bir müddet sonra işler yolunda gitmez ve Sinem ile Ali ayrılmak zorunda kalırlar. Bu zamana kadar büyüyen Mehmet Can 6 yaşına gelmiştir ve Mehmet Can anne ve babasının barışması için elinden geleni yapar. Küçük Ağa 09.00’da Kanal D’de!

10.00 Renkli Sayfalar – CANLI

Renkli Sayfalar, Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı’ tarafından sunulmaktadır. En iyi magazin programı olan Renkli sayfaları sunan Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı magazin dünyasına dair her şeyi programlarında konuşuyorlar. Renkli Sayfalara her bölümde katılan farklı konuklara da magazin konusunda sorular sorulmaktadır. Renkli Sayfalar saat 10.00’da Kanal D ekranlarında!

12.45 Kısmetse Olur- Yeni Bölüm

Evlenmek isteyen adaylar kendileri için özel olarak tasarlanmış ayrı evlerde 12 saat geçiriyorlar ve sonucunda haftanın birincileri seçilip para ödülünü kazanıyor. Seda Akgül’ün sunumuyla gerçekleşen Kısmetse Olur’da elenen adayalar yerine her hafta yenileri geliyor. Gerçek aşkı bulma şansı bu sayede hiç bitmeyecek! Kısmetse Olur 12.45’te Kanal D ekranlarında!

Haberin Devamı

16.45 Arka Sokaklar – Tekrar

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’ye bağlı görev yapan sivil bir ekip, tüm kanunsuzluklara karşı İstanbul’da mücadele vermektedir. Ekibin başında ise Rıza Baba yer almaktadır. Gerektiğinde ailesinden dahi ödün veren ekip, binlerce suçluyu içeriye atmıştır. Arka Sokaklar 16.45’te Kanal D ekranlarında!

18.45 Ana Haber Bülteni- CANLI

Kanal D Ana Haber Bülteni, gündeme dair son dakika haberlerini ve tüm gelişmeleri doğru ve tarafsız bir şekilde ekrana getiriyor. Kanal D Ana Haber 18.45’te Kanal D’de!

20.00 Babam ve Ailesi – Yeni Bölüm

İstanbul’dan Adana’ya mükemmel bir aşk hikâyesi Babam ve Ailesi... 20.00’da yeni bölümüyle Kanal D’de!

Oyuncular; Ayça Bingöl (Nilgün), Bülent İnal (Kemal), Ceyda Düvenci (Suzan), Sercan Badur (Mert), Erdem Akakçe (Fadıl), Emel Göksu (Macide), Sinan Tuzcu (Tamer), Caner Şahin (Kadir), Eva Dedova (Ece), Sera Kutlubey (Hasret), Can Albayrak (İbo)

Haberin Devamı

00.15 Yerli Dizi – Tekrar

02.00 Ben Bilmem Eşim Bilir – Yeni Bölüm

Ben Bilmem Eşim Bilir Şule Zeybek ve Ufuk Özkan’ın sunumuyla izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Ben Bilmem Eşim Bilir 02.00’ da Kanal D’de!

04.40 Galip Derviş

Galip Derviş her şeye rağmen büyük bir kahraman… Enteresan yetenekleriyle her ne olursa olsun cinayetleri çözmeye devam ediyor. Ne kadar dedektif gibi görünmeyen bir görüntüsü olsa da işini en iyi yapan dedektif o… Galip Derviş 04.40’ta Kanal D ekranlarında!