Gündem 3 araç yarışıyordu

3 araç yarışıyordu

15.08.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Maltepe sahil yolunda 22 Temmuz gecesi Yusuf K.’nın kullandığı aşırı süratli araç, evine gitmek için arkadaşıyla birlikte karşıdan karşıya geçmeye çalışan Burcu Erol’a çarparak ölümüne neden olmuştu.

3 araç yarışıyordu

Kazaya ilişkin görgü tanıkları polisler tarafından olay yerinden götürülmesine rağmen karakolda ifadeleri alınmamıştı. Burcu Erol’un ailesi bunun üzerine kazanın aydınlatılması ve suçluların gerekli cezayı almaları için görgü tanıklarına ifade vermeleri için çağrıda bulunmuştu. Ailenin çağrısını gören beş görgü tanığı, geçtiğimiz gün karakola ve savcılığa başvurarak ifade verdi. Görgü tanıkları savcılığa verdikleri ifadede kaza yapan araçla yanındaki iki aracın hızlı bir şekilde trafiği tehlikeye atarak birbirlerini geçmeye çalıştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Burcu Erol’un aile ise yaptığı açıklamada, “Kazanın araba yarışı sırasında meydana geldiğine dair dosyada yeni ifadesi alınan görgü tanıklarının müşterek beyanları göz önünde bulundurularak Yusuf K.’nın derhal tutuklanması için adli makamları göreve davet ediyoruz” dedi.