Gündem 46 Yok Olan dizisi 10. yeni bölüm fragmanı yayında!

46 Yok Olan dizisi 10. yeni bölüm fragmanı yayında!

01.06.2016 - 10:33 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin sevilen dizisi 46 Yok Olan 10. yeni bölüm fragmanında nefes kesen gelişmeler yaşanıyor. 13.bölümde final yapacak olan 46 Yok Olan dizisi final öncesi nefesleri kesmeye devam ediyor. Peki 46 Yok Olan'da yeni bölümde neler yaşanacak?

46 Yok Olan dizisi 10. yeni bölüm fragmanı yayında

Star Tv ekranlarının sürükleyici dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu Yasemin Allen ve Melis Birkan'ın rol aldığı 46 Yok Olan büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Yapımcılığını Nunova Film'in üstlendiği yönetmenliğini Serdar Akar yaptığı 46 Yok Olan izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 46 Yok Olan 13. bölümüyle final yapacak. İşte dizi ile ilgili son gelişmeler...

Haberin Devamı

46 YOK OLAN 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

46 Yok Olan 9. bölümde nerler oldu?

İşlediği bir cinayetin izlerini ortadan kaldırırken yaşanacaklar, spot ışıklarının Murat’a çevrilmesine mi yol açacak?
Ferit, Vecdi’yle Murat’ın gittiği yol hakkında konuşacak. Ezo'nun Murat’ın yanındayken vereceği tepki herkesi şaşkına çevirecek.
Salim bu kez Füsun’la kaçmaya kararlı. Yola çıkarken karşılaşacağı Murat’la aralarında ne geçecek?

OYUNCULAR

Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal, Metin Belgin, Ayça Eren, Selin Uludoğan, Özay Fecht

YASEMİN ALLEN KİMDİR?

46 Yok Olan dizisi 10. yeni bölüm fragmanı yayında

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989'da, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra'da doğdu.Kaan adında bir erkek kardeşi vardır. Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi. İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra 11 yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşti. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Queensland Üniversitesi'nin sinema televizyon bölümünden burs kazandı. On sekiz yaşında Türkiye'ye dönüp Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Allen, 2008'de L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finalist oldu. Aynı yıl annesinin de yer aldığı Elif dizisinde başrol oynadı. 2010'da Kavak Yelleri dizisinde Elena, Yerden Yüksek dizisinde ise Juliette karakterlerini canlandırdı.2011'de Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin Akça rolünü üstlendi. 2013'te "Merhamet" dizisinde Irmak Tunalı karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

Allen,Özcan Deniz'in yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Su ve Ateş filminde canlandırdığı Yağmur karakteriyle sinemaya adım attı. 2014'te Defne Sultan rolüyle Muhteşem yüzyıl dizisinin kadrosuna katıldı. 2014 yılının Kasım ayında başlayan Şeref Meselesi dizisinin başrollerinden biri olan Sibel karakterini canlandırmıştır.21.bölümde vurularak ölmüş ve diziden ayrılmıştır. Allen, Hayat Devam Ediyor dizisindeki rol arkadaşı Onur Tuna ile bir süre ilişki yaşadı. Şimdi,Armağan Oğuz ile birliktedir.