Gündem5 yaşındaki çocuk anne dayağıyla öldü

5 yaşındaki çocuk anne dayağıyla öldü

30.01.2013 - 09:43 | Son Güncellenme:

.

5 yaşındaki çocuk anne dayağıyla öldü

Antalya'da, annesi tarafından dövülerek hastanelik edildiği iddia edilen 5 yaşındaki Mehmet Ağar hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde 12 gün önce ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 5 yaşındaki Mehmet Ağar, beyin kanaması şüphesiyle Antalya'ya sevk edilerek Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Mehmet'in yapılan ilk muayenesinde ve çekilen tomografide kanama değil beyinde damar tıkanıklığı ve buna bağlı ödem oluştuğu, bunun da beyinde beslenme bozukluğuna sebep olduğu anlaşıldı.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Nurullah Bülbüller yaptığı yazılı açıklamada, “19.01.2013 tarihinde Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Reanimasyon Kliniği’ne koma halinde kabul edilen, 23.01.2013 tarihinde beyin ölümü gerçekleşen 2008 doğumlu Mehmet Ağar’ın 30.01.2013 tarihinde saat 07:30’da kalp fonksiyonları durmuş vefatı gerçekleşmiştir” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Çocuğun aynı ismi taşıyan dedesi Mehmet Ağar ise doktorların sabah saatlerinde kendilerini arayarak torunlarının öldüğü şeklinde bilgi verdiğini söyledi. Torununun kafasından ağır bir şekilde darbe aldığını iddia eden Ağar, mahkeme sürecini başlattıklarını, anne R.S’den şikayetlerinin sürdüğünü kaydetti. Ağar, yapılacak otopsinin ardından torununu Konya’nın Beyşehir ilçesinde toprağa
vereceklerini belirtti. Antalya’da yaklaşık 4 ay önce eşi Osman Ağar’dan ayrılan ve Elmalı ilçesinde yaşayan anne R.S, 5 yaşındaki oğlu Mehmet Ağar’ı kafasından darbe aldığı gerekçesiyle hastaneye getirmişti. Hastanenin yoğun bakım servisinde
tedaviye alınan Mehmet Ağar’ın 1 hafta önce beyin ölümü gerçekleşmişti. Olayın ardından baba Osman Ağar, çocuğun annesi R.S. tarafından darp edildiğini iddia ederek Elmalı Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.
Anne R.S’nin avukatı Ömer Emrullah Bozer ise annenin çocuğunu darp etmediğini savunmuştu.

KEŞFETYENİ
Hande Erçel'den sürpriz imaj değişikliği! İşte yeni hali
Hande Erçel'den sürpriz imaj değişikliği! İşte yeni hali

Cadde | 24.06.2025 - 07:52

Hande Erçel, sürpriz bir kararla saçını boyattı. İşte, saçına balyaj yaptıran Erçel'in son hali...

Yazarlar