Gündem Acun Ilıcalı elenen ismi bu akşam açıklayacak

Acun Ilıcalı elenen ismi bu akşam açıklayacak

05.06.2016 - 10:12 | Son Güncellenme:

Survivor 2016'da heyecan yine kaldığı yerden devam ederken haftanın iki eleme adayı belli oldu. Seyircinin merakla beklediği Survivor’da elemeye kimler kaldı? sorusu dün akşam yanıt buldu. Dokunulmazlık yarışı sonrası 5-6 Haziran günü Survivor 2016'da düzenlenen konseyde SMS'e kalan iki isim Serkay ve Efecan oldu.

Acun Ilıcalı elenen ismi bu akşam açıklayacak

Survivor 2016’da 6 Haziran Pazartesi akşamı dokunulmazlık oyunu sonrasında elemeye kalan 2 yarışmacı belli oldu. Survivor’da Pazartesi yayınlanan bölümünde elemeye çıkacak ikinci yarışmacıda dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından oldu.Önceki akşamki dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından Serkay ilk eleme adayı olmuştu. Bu akşam ki dokunulmazlığın kaybedeni yine Gönüllüler takımı oldu.

Haberin Devamı

Gönüllüler takımında kalan 4 yarışmacıdan Damla finali garantilediği için, İbrahim bireysel dokunulmazlığı kazandığı için, Serkay ise zaten eleme adayı olduğundan dolayı Efecan direkt olarak eleme adayı oldu. Survivor’da yapılan son sms oylamasında yarışmacıların aldıkları oylar Kıbrıs’taki büyük finale kadar geçerli olacak. Survivor’da Serkay mı Efecan mı elendi sorusu ise Salı akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.

Ünlüler ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele ettiler. Kaybeden takım gönüllüler takımı oldu.

Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyunun ardından...

Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımında Efecan, otomatik olarak ikinci eleme adayı oldu.

Survivor’da son defa yapılan ve büyük finale kadar geçerli olacak sms oylarının sonuçlarına göre ise bu hafta Survivor’dan elenecek isim belli olacak.

Haberin Devamı

Dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele!

Ünlüler ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele ettiler. Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetti ve bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı.

Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yapılan oylamanın ardından...

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde, yarışmacılar arasında yapılan oylamanın ardından ilk eleme adayı Serkay oldu...

Acun Ilıcalı'dan Semih'e uyarı: 'Serkaç diyemezsin!'

Konseyde yarışmacılarla konuşan Acun Ilıcalı, Semih'in söylemlerine dikkat etmesi gerektiğini ve Serkay'a Serkaç demesinin doğru olmadığını söyledi

Nagihan oyun bitti atışa devam etti! Acun Ilıcalı onu uyardı...

Dokunulmazlık oyununda Damla'ya kaybeden Nagihan, boş tüfekle atışa devam etti. Acun Ilıcalı, tüfeğin içinin boş olduğunu söyleyip Nagihan'ı uyardı...

Görüntülü konuşmak için yarıştılar!

Acun Ilıcalı elenen ismi bu akşam açıklayacak

İletişim ödül oyununda gönüllüler 10'a 6 kazanarak sevdikleriyle görüntülü konuşma fırsatını yakaladı.

Gönüllüler, Semih'in sakatlığına inanmıyor: 'Yalancının evi yanmış...'

Acun Ilıcalı elenen ismi bu akşam açıklayacak

Bir önceki ödül oyununda sakatlanan Semih'in durumunu değerlendiren Gönüllüler, rakiplerinin sakatlığına inanmadılar...

Haberin Devamı

ÖDÜL GÖNÜLLÜLER TAKIMININ

Acun Ilıcalı elenen ismi bu akşam açıklayacak

Kazanan takım ödüle kavuştu! Sevdikleriyle görüntülü konuştular. İletişim ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı, sevdikleriyle görüntülü konuşma yapıp hasret giderdiler...

SURVİVOR'DA YENİ KURALLAR AÇIKLANDI

Survivor 2016'nın yapımcısı Acun Ilıcalı, ada konseyinde son SMS oylamasından sonra kuralların nasıl olacağını açıkladı.

Survivor 2016'da artık üç değil iki eleme adayı çıkacak, bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı da isim söyleyemeyecek.

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, "Değişen kuralları söylemem gerekiyor. Dokunulmazlık oyunlarından sonra kaybeden takım kim olursa olsun bireysel dokunulmazlığı oynayacak ancak bireysel dokunulmaz olan arkadaşımız aday söyleyemeyecek" dedi.

Kıbrıs'taki büyük final öncesi yarışmacılara bilgi veren Ilıcalı, "Sayımız azaldı, artık bir aday çıkacak. Ada konseyinden kimin adı çıktıysa o aday olacak. İkinci dokunulmazlık oyununu aynı takım kaybederse bir kez daha oylamaya gidilecek, bu sefer dokunulmazlık oyunu oynanmayacak ve ikinci aday çıkacak. Her hafta iki aday çıkacak ve bir eleme olacak. Bundan sonra üç aday çıkmayacak" ifadelerini kullandı.