Gündem Adı Efsane dizisi 16. yeni bölüm fragmanında Melis, yolun sonuna geliyor!

Adı Efsane dizisi 16. yeni bölüm fragmanında Melis, yolun sonuna geliyor!

06.05.2017 - 12:10 | Son Güncellenme:

Adı Efsane dizisinin 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile gündemden düşmeyen Adı Efsane dizisinde Hakan ile Melis, yolun sonuna geliyorlar! Adı Efsane yeni bölümüyle 13 Mayıs Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Adı Efsane dizisi 16. yeni bölüm fragmanında Melis, yolun sonuna geliyor

Ekranların sevilen dizisi Adı Efsane 15. son bölümü dün akşam yayınlandı. Cumartesi akşamları ekrana gelen Adı Efsane dizisinin başrollerinde Erdal Beşikçoğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer gibi usta isimler yer alıyor. Adı Efsane'de bu hafta Bahar ve Tarık aşkı sona erdi mi? merak ediliyordu. Bahar, Tarık'ın hayatında yeri olmadığına karar verdi. Heyecanla beklenen Adı Efsane 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Adı Efsane yeni bölümüne Hakan ile Melis aşkının üzerindeki kara bulutlar giderek artıyor; büyük kriz sonunda patlak veriyor! İkilinin arasında yaşanan büyük tartışma, sert sözlere neden oluyor. Hakan'ın hapse düşmesi ise herkesi büyük bir şaşkınlığa düşürüyor! Sibel'in sorunları ise devam ediyor.

Bahar ile Tarık arasında neler olacak? Tarık yeni haberleri nasıl karşılayacak?

ADI EFSANE 15. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Tarık cephesinde işler iyice karışır. Bir tarafta takımın akıbeti, diğer yanda mahkemenin atadığı sosyal hizmetler görevlisinin vereceği rapor. Kızlarını alabilmek için, takımı bir arada tutması ve Melis’le arasını düzeltmesi gerekmektedir. Bahar, Tarık’ın hayatında yeri olmadığına karar vermiştir.

Haberin Devamı

Hakan’la Tarık’ın arası giderek açılır. Hakan, Tarık’la Melis arasında sıkışıp kalmıştır… Tarık, kızlarının velayetini alabilmek için sosyal güvenlik uzmanını ikna edebilecek mi? Hakan, Tarık’ı mı yoksa Melis’i mi tercih edecek?