Gündem Afili Aşk yeni fragmanı | Kerem, Ayşe'yi kıskandırmak için Ceyda'yla yakınlaşacak mı?

Afili Aşk yeni fragmanı | Kerem, Ayşe'yi kıskandırmak için Ceyda'yla yakınlaşacak mı?

05.02.2020 - 14:49 | Son Güncellenme:

Afili Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin ilgiyle izlenilen dizisi Afili Aşk yeni bölümünde Kerem, Ayşe'yi kıskandırmak için Ceyda'yla yakınlaşacak mı? Merakla beklenen Afili Aşk dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Afili Aşk yeni fragmanı | Kerem, Ayşeyi kıskandırmak için Ceydayla yakınlaşacak mı

Çerşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Afili Aşk yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de ekrana gelecek. Peki Afili Aşk 32. yeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

AFİLİ AŞK 32. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ayşe Kerem'in o gece kıskandığı için geldiğini düşünürken, gerçeği öğrenir ve hayal kırıklığı yaşar. Kerem şirket için yaptığı sözleşmeyi bahane ederek Ayşe’ye seçeneklerini sunar. Ayşe bu karmaşadan bir an evvel kurtulmak için bir karar verecektir.

Şirkette Kerem’in umursamaz tavırları ve işkolik halleri karşısında Ayşe işi inada bindirir. Ayşe Kerem’i kıskandırıp süründürmeye kararlıdır. Ayşe’nin tüm bu çabaları acaba işe yarayacak mıdır?

Ceyda ise gerginliği fırsat bilir ve Kerem’le yakınlaşmaya çalışır. Ceyda- Kerem ilişkisi tehlikeli sularda ilerlemeye devam ederken Kerem'in bir anlık kararıyla yaptığı hamle nelere mal olacaktır?

AFİLİ AŞK FRAGMAN