GündemAhmet Türk'e yumruk atan Çelik'in tahliye istemi reddedildi

Ahmet Türk'e yumruk atan Çelik'in tahliye istemi reddedildi

21.04.2010 - 18:15 | Son Güncellenme:

.

Ahmet Türke yumruk atan Çelikin tahliye istemi reddedildi

SAMSUN'da kapatılan DTP'nin Genel Başkanı ve Mardin eski milletvekili Ahmet Türk'e yumruk atan 27 yaşındaki İsmail Çelik'in tutuklanma istemine yapılan itiraz reddedildi.

Haberin Devamı

Muş'un Bulanık İlçesi'nde geçen yıl 2 kişinin ölümü ve 4 kişinin yaralanmasıyla ilgili açılan davanın 12 Nisan pazartesi günü güvenlik gerekçesiyle Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın duruşmasını izledikten sonra basın açıklaması yapan Ahmet Türk'e yumruk attıktan sonra tutuklanan İsmail Çelik'in avukatı Burhan Serkan Karaduman dün, Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne başvurarak tutukluluğunun kaldırılmasını istedi.

İtiraz, Sulh Ceza Mahkemesi'nde incelendikten sonra bugün bir üst mahkeme olan Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Mahkeme İsmail Çelik'in kaçma şüphesi bulunduğunu değerlendirerek itirazın reddine karar verdi. Avukatı Burhan Serkan Karaduman, “Tutukluluğun devamının haksızlık olduğunu, yargının üzerinde siyasi baskı olduğunu düşünüyoruz” dedi.

KEŞFETYENİ
Sürpriz haber! Evlilik yolunda ilk adımı attı
Sürpriz haber! Evlilik yolunda ilk adımı attı

Cadde | 13.06.2025 - 11:13

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Dua Lipa, aktör Callum Turner ile nişanlandı.

Yazarlar