Gündem Ali Atay hangi dizide oynayacak?

Ali Atay hangi dizide oynayacak?

26.07.2016 - 15:00 | Son Güncellenme:

Komedi dizileri ile ekranlarda görmeye alışık olduğumuz Ali Atay bu sefer dram dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başarılı ve sevilen oyuncu Ali Atay'ın yeni dizisinin çekimlerine ne zaman başlanacak? Peki, Ali Atay kimdir? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Ali Atay hangi dizide oynayacak

Ekranlarda uzun süredir görmediğimiz Ali Atay hayranları ile yepyeni bir proje ile tekrardan buluşmaya hazırlanıyor. Sevilen oyuncu bu sefer ağlatmaya geliyor. Komedi dizileri ile ekranda görmeye alışık olduğumuz Ali Atay, dram dizisi ile ekranlara dönecek. Peki Ali Atay kimdir? İşte detaylar...

ALİ ATAY YENİ PROJE İLE EKRANLARA DÖNÜYOR

Unutulmaz dizi Leyla ile Mecnun’un yıldızı Ali Atay, son olarak ATV’de yayınlanan ve ekran ömrü kısa olan ‘Mutlu Ol Yeter’ dizisinde başrol oynamıştı. Ali Atay yeni bir diziyle ekranlara dönüş yapıyor. Daha önce Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim gibi dizilerde rol alan Ali Atay, bu sefer dizinin komedi değil dram olacağını açıkladı. Dizinin çekimlerinin de çok yakında başlayacağını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Ali Atay’ın hangi diziyle ve yapım şirketiyle geri döneceği ise merak ediliyor.

ALİ ATAY KİMDİR?

Dursun Ali Atay (d. 20 Nisan 1976, Rize), Türk oyuncu, müzisyen ve film yönetmeni.

20 Nisan 1976 tarihinde Rize'de doğdu. 1999’da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Ali Atay "Şapkadan Babam Çıktı" adlı dizide başarısız illüzyonist Maksut’u oynamıştır. TRT'de 3 sezon boyunca yayınlanan Leyla ile Mecnun adlı komedi dizisinde oynadığı Mecnun Çınar karakteriyle çok büyük bir başarı yakalamıştır. Dizi yayından kaldırıldıktan sonra aynı dizi ekibi ile beraber çekilen ve Star Tv'de yayınlanan Ben de Özledim dizisinde kendini oynamıştır. Ayrıca, Leyla ile Mecnun ekibinin kurmuş olduğu Leyla The Band grubunun vokalistidir.

Haberin Devamı

2014 Haziranın da ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu Limonata adlı başrollerinde Serkan Keskin ve Ertan Saban'ın bulunduğu sinema filminin çekimlerine başlamıştır. Atay son olarak ATV'de yayınlanan Mutlu Ol Yeter adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol almıştır. Dizide Atay'ın yanı sıra Aslı Enver, Öner Erkan ve Ertan Saban da rol almıştır.