Gündem AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihleri! AÖF kayıtları başladı mı?

AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihleri! AÖF kayıtları başladı mı?

30.01.2019 - 10:31 | Son Güncellenme:

AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri ile ilgili müjdeli haber geldi ve Açık Öğretim Fakültesi Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihleri belli oldu. Peki AÖF kayıt yenileme işlemleri ne zaman başlıyor?

AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihleri AÖF kayıtları başladı mı

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Güz dönemi final sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler bahar dönemi kayıt yenileme tarihlerine çevrildi. Üniversite eğitimini açıktan tamamlayan binlerce adayı yakından ilgilendiren AÖF bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri Anadolu Üniversitesi akademik takviminde duyuruldu.

Haberin Devamı

AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ NE ZAMAN?

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri 11-22 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. AÖF bürolarından veya internet adresi üzerinden kayıt yenileme işlemleri gerçekleştirilebilecek.

ÖSYS Yeni Kayıt ve Ek Yerleştirme İnternet Başvuru ve Kayıt tarihleri, ÖSYS yerleştirme sonuçlarının açıklandığı tarihe bağlı olarak değişebilir.

Kayıt gruplarının Internet Başvuru işlemleri belirtilen tarihlerin ilk günü saat 09.00’da başlayacak, son günü saat 17.00’de sona erecektir.