Gündem AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

16.12.2019 - 07:54 | Son Güncellenme:

Üniversite eğitimine açıktan devam eden adayları yakından ilgilendiren AÖF güz dönemi ara sınavları 14-15 Aralık tarihleri arasında dört farklı oturumda gerçekleştirildi. Adaylar AÖF güz dönemi sınavlarının tamamlanmasının ardından sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayımlanacağı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki AÖF güz dönemi sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı mı AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır

14-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen AÖF güz dönemi ara sınavlarının ardından adaylar sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları için arayışa geçti. Binlerce adayı yakından ilgilendiren AÖF güz dönemi ara sınavlarının ardından sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı mı sorusuna çevrildi. Peki AÖF güz dönemi sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarları yayımlandı mı? Sınav sonuçları için tarih belli oldu mu?

Haberin Devamı

AÖF GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

AÖF güz dönemi ara sınav soru cevapları henüz yayımlanmadı. 14-15 Aralık tarihinde dört farklı oturumda gerçekleştirilen AÖF güz dönemi ara sınavlarının ardından sınav soru ve cevaplarının gün içerisinde adayların erişimine açılması bekleniyor.

AÖF GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF güz dönemi ara sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin henüz net bir açıklama olmasa da Aralık ayının son haftası içerisinde adayların erişimine açılması bekleniyor. AÖF güz dönemi sonu sınavlarının 181-9 Ocak tarihinde gerçekleştirileceği düşünülürse sınav sonuçlarının yeni yıldan önce adayların erişimine açılması bekleniyor.