Gündem AÖF sınav yerleri açıklandı! AÖF sınav giriş yeri sorgulama

AÖF sınav yerleri açıklandı! AÖF sınav giriş yeri sorgulama

21.05.2018 - 12:51 | Son Güncellenme:

AÖF sınav yerleri açıklandı. Açık öğretim finallerine sayılı günler kala öğrenciler merakla sınava girecekleri okulları araştırmaya başladı. Peki AÖF sınav giriş belgelerine nasıl ulaşılır?

AÖF sınav yerleri açıklandı AÖF sınav giriş yeri sorgulama

AÖF sınav yerleri açıklandı!

Haberin Devamı

AÖF sınav yerleri, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin en çok merak ettiği konu... AÖF final sınavına sayılı günler kaldı. Öğrenciler merak ve heyecanla hangi okulda sınava gireceklerini bekliyor. Öğrenmek için de okulun web sitesi sıklıkla ziyaret ediliyor.

AÖF sınav yerleri, açıklandı! Merakla beklenen sınav giriş bilgileri öğrencilere sunuldu. Öğrenciler giriş bilgilerine ulaşabilecekler.

AÖF sınav yerleri nasıl öğrenilir?

AÖF sınav yerleri, okulun web sitesinden öğrenilebilmektedir. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinin sitesine giriş yaparak AÖF sınav yerlerine ulaşılabilmektedir. Yapılması gereken öncelikle, web sitesine giriş yaptıktan sonra öğrenci otomasyonu kısmına girmektir. Öğrenci otomasyonuna kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Ardından sınav işlemleri kısmına girilir. Sınav işlemleri menüsünde başta yer alan sınav giriş belgesine tıklayıp sınav giriş belgesini görüntüle denildiğinde belgeye ulaşılır. Ulaşılan belgede AÖF sınav yerleri yer almaktadır.

Haberin Devamı

AÖF final sınavları ne zaman?

AÖF sınav yerleri açıklandı, final sınavları ne zaman? Açık Öğretim Fakültesi 2017 / 2018 dönemi, dönem sonu final sınavları 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Cumartesi günleri gerçekleşecek.

AÖF sınavları, gün içinde iki oturum ve toplamda dört oturum şeklinde gerçekleşmektedir. Birinci, ikinci, beşinci, altıncı, yarıyıl dersleri sabah oturumunda; üçüncü, dördüncü, yedinci ve sekizinci yarıyıl dersleri de öğlen oturumunda gerçekleşmektedir. Diğer bir anlatımla; birinci ve üçüncü sınıflar sabah; ikinci ve dördüncü sınıflar öğleden sonra sınava girmektedir. Sınavlarda sabah oturumları 09:30’da, öğlen oturumları 14:00’da başlamaktadır.

AÖF sınavlarında dikkat edilmesi gerekenler

AÖF sınav yerlerine sınavdan en az 1 saat önce gelinmelidir. Olası bir yanlışlık veya yoğunlukta mağdur olmamak adına bir saat kuralına dikkat edilmelidir.

Sınav giriş belgesi ve kimlik mutlaka olmalıdır. Olmadığında sınava giriş yapılamamaktadır.

Kalem, silgi, uç, kalemtıraş gibi ihtiyaçlar sağlanmalıdır.

Haberin Devamı

İlk 15 dakika dolduktan sonra AÖF sınav yerine giriş yapılamamaktadır.

Optik form kontrol edilmeli, kitapçık türü ve diğer bilgiler mutlaka kontrol edilmelidir.

Resmi kıyafetle (kıtalarından izinli er ve erbaşlar haricinde) sınava kabul edilmemektedir.

İlk 15 dakika ve son yarım saat sınavdan çıkış olmamaktadır.

Sınava girebilmeniz için gerekli belgeler dışında, kâğıt, kitap, defter, not vb. hiçbir doküman; cep telefonu, bilgisayar, telsiz, tablet, kamera vb. hiç bir iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazı; ruhsatlı veya resmi amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek hiç bir nesneye izin verilmemektedir.