Gündem Aşk Laftan Anlamaz 14. bölümde Hayat ve Murat'ın romantik dakikaları

Aşk Laftan Anlamaz 14. bölümde Hayat ve Murat'ın romantik dakikaları

11.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

SHOW TV'de bu akşam Aşk Laftan Anlamaz rüzgarı esecek. Hayat ve Murat arasındaki ilişki duygusal bir hal alırken iş yerinde getirdikleri kurallar ikili arasında krizlere yol açacak. İşte Aşk Laftan Anlamaz 14. bölüm fragmanı ve dahası..

Aşk Laftan Anlamaz 14. bölümde Hayat ve Muratın romantik dakikaları

Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz dizisinin başrollerinde Burak Deniz, Hande Erçel, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran yer alıyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz dizisinde bu hafta Hayat ve Murat arasında yaşanan aşk dolu anlar izleyenleri ekrana kilitleyeceğe benziyor. Aşk Laftan Anlamaz 12 Ekim Çarşamba saat 20:00'da ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 14. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 13. bölümünde; Hayat, Murat’la göz göze bile gelmeye çekinmektedir. Çünkü İbrahim’le oynadıkları oyun açığa çıkmıştır. Kızlarla olanları paylaşan Hayat, bu sahte yaşama dayanamadığını ve Murat’a tüm gerçekleri açıklayacağını söyler. Bu arada Murat, artık aralarında bir engel kalmadığı için Hayat’a açılmaya karar verir. Bunu özel bir anda yapmak ister ve hafta sonu Hayat’ın doğum günü olduğunu öğrenir.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel, 1993 yılında doğdu.
Hande Erçel Yaşı: 22
Hande Erçel Boyu: 1.75 m
Hande Erçel Kilosu: 55 kg
Hande Erçel 1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz 14. bölümde Hayat ve Muratın romantik dakikaları

Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede ve Hayat Ağacı dizilerinde oynadı. Çılgın Dersane Üniversitede ile ekran macerasına başlayan Hande Erçel’in hayali dizinin reyting kurbanı olmasıyla yarım kaldı. Erçel, eylül 2014 sezonunda TRT’de yayınlanan ‘Hayat Ağacı’ dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Genç oyuncu dizide İdil Fırat (Filiz) ve Fikret Kuşkan’ın (Murat) kızları Selen Karahanlı karakterine hayat verdi.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan “Güneşin Kızları” dizisinde “Selin” karakterini canlandırmıştır.

2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World(Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında 1.olmuştur ve ülkemizi temsil etmiştir.