Gündem Asla Vazgeçmem 43. yeni bölüm fragman yayınlandı - izle

Asla Vazgeçmem 43. yeni bölüm fragman yayınlandı - izle

20.03.2016 - 17:09 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında sevilen dizi olan Asla Vazgeçmem yeni bölümü ile geliyor. İzleyicileri heyecanlandıran Asla Vazgeçmem 43. bölüm 1. fragman yayınlandı. Peki Asla Vazgeçmem yeni bölümde neler yaşanacak? Hafize, kızının düşürüldüğü duruma üzülerek kahrından ölmesi olayları karıştıracak mı? İşte Asla Vazgeçmem son bölüm detayları haberimizde.

Asla Vazgeçmem 43. yeni bölüm fragman yayınlandı - izle

Başrolleri, Tolgahan Sayışman (Yiğit) ve Amine Gülşe (Nur) paylaşan Asla Vazgeçmem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Asla Vazgeçmem dizisi zengin oyuncu kadrosunda; Şafak Pekdemir (İclal), Ayşegül Günay (Aytül), Tugay Mercan (Cahit), Yonca Cevher (Nazan), Ümit Yesin (Tayyar), Hülya Gülşen Irmak (Hafize), Tuğçe Kumral (Elmas), Yağızkan Dikmen (Emin), Poyraz Bayramoğlu (Mert) ve Hakan Dinçkol (Fırat) rol alıyor.

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem Dizisi Hakkında

Asla Vazgeçmem başrollerini Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ümit Yesin, Ayşegül Günay, Hülya Gülşen Irmak ve Tugay Mercan'ın paylaştığı Show TV'nin 2015 yapımı aşk ve drama dizisidir.Babasını kaybeden Nur iyi bir iş bulabilmek için Adanadan İstanbula gelir. Burada hayatının aşkı olacak olan Yiğit Kozan ile karşılaşır ve hayatı ondan sonra değişir.

Asla Vazgeçmem 43. yeni bölüm fragman yayınlandı - izle

Asla Vazgeçmem Son Bölümde Yaşananlar

Show TV’nin en çok seyredilen dizisi Asla Vazgeçmem’in 42. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Asla Vazgeçmem yeni bölümde Hafize ölüyor ve bu ölüm Yiğit ile Nur’u bir araya getiren en önemli etken oluyor.

Asla Vazgeçmem son bölümde Hafize, kızının düşürüldüğü duruma üzülerek kahrından ölmüştü. Yeni bölümde bu ölüm Nur ve Yiğit’in yakınlaşmasına neden oluyor. Öte yandan İclal bu duruma deli olsa da elinden bir şey gelmiyor.

Haberin Devamı

Hafize’nin ölümü tüm aileyi yasa boğarken bu ölümde en çok payı olan Nazan’a Nur tokat atarak saldırıda bulunuyor. Bakalım yeni bölümde bizleri ne gibi sürprizler bekliyor.

Asla Vazgeçmem Yeni Bölüm Fragman

TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMDİR?

Asla Vazgeçmem 43. yeni bölüm fragman yayınlandı - izle

Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı. 24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır. 6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Kendisi aynı zamanda 2010 yılının eylül ayında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden, FOX TV'de yayınlanmış Lale Devri adlı dizide başrolde, Çınar rolünde oynamıştır. 2014'te vizyona giren ve başrollerini Saadet Işıl Aksoy'la paylaştığı Sürgün adlı filminde rol aldı.Şu anda Show TV'de başlayan Asla vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakterini canlandırmaktadır.Yeni dizisinde başrolü Amine Gülşe ile paylaşmaktadır.

Haberin Devamı

AMİNE GÜLŞE KİMDİR?

Asla Vazgeçmem 43. yeni bölüm fragman yayınlandı - izle

2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve finali İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2014 tacını bir önceki yılın birincisi Rüveyda Öksüz'den alan ve aday numarası 4 olan Gülşe Türkiye'ni Miss World'de temsil edecektir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilmektedir. International High School Of The Gothenburg Regione mezunu olan Gülşe üniversite eğitimi almak da istemektedir. 1.78 boyunda ve 55kg olan 90-62-92 vücut ölçülerine sahiptir.