Gündem Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanında Kemal kurtulacak mı?

Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanında Kemal kurtulacak mı?

29.11.2016 - 09:44 | Son Güncellenme:

Babam ve Ailesi 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamı ekrana gelen Babam ve Ailesi dizisinde Kadir, Macide'nin çevirdiği dolapları ortaya çıkarıyor. Babam ve Ailesi 12. yeni bölüm fragmanında Kadir'in Macide'den tek bir isteği var oda babası Kemal'in kurtulması.

Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanında Kemal kurtulacak mı

Ekranların merakla beklenen dizisi Babam ve Ailesi 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Pazartesi akşamlarına ismini yazdıran Babam ve Ailesi yeni bölümde, Kadir ve Nilgün, Kemal'i hapishaneden kurtarabilmek için büyük bir koz oynuyorlar. Peki Macide Hanım'ın cevabı ne olacak? Hepsi ve daha fazlası Babam ve Ailesi 12. bölümde yanıt bulacak....

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği yeni dizinin yönetmenliğini ise Nihat Durak üstleniyor. Senaryosunu da Onur Uğraş ve Murat Uyurkulak kaleme alıyor. Başrollerini ise Ayça Bingöl , Sercan Badur , Ceyda Düvenci ve Bülent İnal‘ın paylaştığı Babam ve Ailesi, 5 Aralık Pazartesi saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

BABAM VE AİLESİ 12. BÖLÜM FRAGMANI



BABAM VE AİLESİ 11. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Babam ve Ailesi 11. Bölüm'de; Nilgün, Ahmet'ten şirkette olanlar ve Kemal'in üzerine görünenlerle ilgili yardım ister! Kadir'i, yeni iş yerinde bir sürpriz beklemektedir. Hasret, Tarık'la yeniden karşılaşır. Tarık, Hasret'e iş teklif eder. Hasret, tam her şey yoluna giriyor diye düşünmeye başlamıştır ki kötü bir sürprizle karşılaşır. Üstelik yardımına hiç ummayacağı insanlar koşacaktır.

Nilgün, Ahmet'ten şirkette olanlar ve Kemal'in üzerine görünenlerle ilgili yardım ister. Bu esnada Fadıl'la Macide'nin ortaklığı iyiden iyiye pekişir. Ahmet, kimsenin ummadığı sırlara ulaşır. Peki bu sırlar Kemal'in işine yarayacak mıdır? sorusu Babam ve Ailesi 11. son bölümde yanıt buldu...