Gündem Babam ve Ailesi dizisinin konusu nedir ve hangi oyuncular rol alıyor?

Babam ve Ailesi dizisinin konusu nedir ve hangi oyuncular rol alıyor?

18.07.2016 - 22:57 | Son Güncellenme:

Kanal D yeni sezon dizisi Babam ve Ailesi iddialı bir kadro ile erkana gelmeye hazırlanıyor.Yeni sezonda ekranlara gelecek olan Babam ve Ailesi dizisinde hangi oyuncular rol alacak? Hazırlıkları devam eden Babam ve Ailesi dizisinin oyuncu kadrosu konusu gibi detayları ve daha fazlasını sizler için derledik...

Babam ve Ailesi dizisinin konusu nedir ve hangi oyuncular rol alıyor

Yeni sezonda Kanal D'de izleyiciyle buluşacak "Babam ve Ailesi"nin kadrosu netleşmeye başladı. Bülent İnal ve Ayça Bingöl'ün başrolde olduğu dizide Ceyda Düvenci de rol alacağı kesinleşti. Dizinin üç başrol isminin belirlemesinin ardından hazırlıklara hız verildi. Nihat Durak'ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin çekimleri temmuz ayında Adana'da başlayacak. Adana'daki çekimlerin ardından dizi ekibi, İstanbul'a gelecek.

Haberin Devamı

Babam ve Ailesi dizisinin konusu nedir ve hangi oyuncular rol alıyor

İKİ AŞK ARASINDA

Onur Uğraş ve Murat Uyurkulak'ın senaryosunu kaleme aldığı dizide, bir baba ve farklı şehirlerde yaşayan iki aile hikâyesi işlenecek. İnal, dizide zengin işadamı Kemal'i canlandıracak. Bingöl, Nilgün karakterine; Ceyda Düvenci ise Suzan'a hayat verecek. Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin eylül ayında ekranda olması planlanıyor.

Babam ve Ailesi dizisinin konusu nedir ve hangi oyuncular rol alıyor

Babam ve Ailesi Oyuncu Kadrosu

Ayça Bingöl
16 Ocak 1975 İstanbul doğumlu usta oyuncu 2001'den itibaren Ali Altuğ ile evlidir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Dram Kadın Oyuncu ödülleri bulunmaktadır. Çiçek Taksi, Bıçak Sırtı, İki Aile, Küçük Kadınlar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Benim Adım Gültepe gibi dizilerde rol almıştır. Peter Pan, Kayıp Balık Nemo, Madagaskar, Buz Devri 2: Erime Başlıyor, Buz Devri 3 ve Benim Dünyam gibi filmlerde seslendirmeler yapmıştır

Haberin Devamı

Ceyda Düvenci
16 Nisan 1977 Bursa doğumlu yetenekli oyuncu Engin Akgün ile 2008 ve 2013 yılları arasında evlilik yaşamıştır. Bu evlilikten Melisa Nur Akgün isminde bir de çocuğu bulunmaktadır. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Tatlı Kaçıklar, Çiçek Taksi, Binbir Gece, Şen Yuva, Umutsuz Ev Kadınları ve Maral gibi dizilerde rol almıştır.

Bülent İnal
19 Mayıs 1973 Hilvan Şanlıurfa doğumlu olan yetenekli oyuncu Melis Tüysüz ile 2011 yılında evlenmiştir. Çınar İnal isminde bir de çocuğu bulunmaktadır. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur. Kurşun Yarası, Bir Aşk Hikayesi, Ihlamurlar Altında, Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Bitmeyen Şarkı, Tatar Ramazan ve Urfalıyam Ezelden gibi dizilerde rol almıştır.

Sercan Badur
30 Ekim 1990 doğumlu yetenekli oyuncu 1.75 boyunda 62 kilodadır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Öyle Bir Geçer Zamanı Ki dizisinde Necati karakterine hayat vermiştir. Güllerin Savaşı dizisinde Cihan karakterini canlandırmıştır. İlişki Durumu Karışık dizisinde başrol oynayan Seren Şirince ile sevgilidir.