Gündem Babil dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Babil dizisi 1. bölüm yayın tarihi belli oldu

Babil dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Babil dizisi 1. bölüm yayın tarihi belli oldu

07.01.2020 - 14:39 | Son Güncellenme:

Babil dizisi yayınlanan 1. bölüm fragmanları ile izleyiciden tam not aldı. Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Babil dizisinin oyuncu kadrosunda Ozan Güven, Halit Ergneç, Aslı Enver, Birce Akalay gibi birbirinden usta isimler yer alıyor. Peki Babil dizisi 1. bölüm ile ne zaman ekrana gelecek?

Babil dizisi konusu ve oyuncu kadrosu Babil dizisi 1. bölüm yayın tarihi belli oldu

Babil dizisi 1. bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Yayınlanan ilk bölüm fragmanları ile izleyici üzerinde büyük heyecan uyandıran Babil dizisinin başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Beren Kasımoğlulları yer alıyor. Peki Babil dizisi 1. bölüm ile ne zaman ekrana gelecek?

Haberin Devamı

BABİL DİZİSİ 1. BÖLÜM İLE NE ZAMAN EKRANA GELECEK?

Babil dizisi 1. bölüm ile 17 Ocak Cuma akşamı Star TV ekranında izleyici ile buluşacak. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen kadrosunda Uluç Bayraktar yer alıyor.

BABİL DİZİSİ KONUSU

dealist bir ekonomi profesörü olan İrfan’ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz’in (Beren Kasımoğulları) hastalanmasıyla alt üst olur. Kapılar birer birer yüzüne kapanırken karısı Eda’nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen’den (Ozan Güven) yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur.

Evlenmek üzereyken ayrıldığı büyük aşkı İlay’ın (Birce Akalay) tehlikeli iş adamı Süleyman’ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır. Bu macera da karşısına çıkan idealist genç kız Ayşe (Aslı Enver) onun kurtarıcısı olabilecek mi?

Haberin Devamı

BABİL DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMANI

BABİL DİZİSİ 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI