Gündem Kargo şirketler ve bankalar 1 Mayıs Cuma günü çalışıyor mu? Kargo firmaları dağıtıma devam ediyor mu?

Kargo şirketler ve bankalar 1 Mayıs Cuma günü çalışıyor mu? Kargo firmaları dağıtıma devam ediyor mu?

01.05.2020 - 11:26 | Son Güncellenme:

1 Mayıs Cuma gününde vatandaşlar tarafından araştırılan konu başlıkları arasında kargo şirketleri ve bankalar açık mı sorusu geliyor. 1 Mayıs'ın resmi tatil olması ve aynı zamanda 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle vatandaşların araştırmaları devam ediyor. Peki kargo şirketleri bugün açık mı dağıtıma devam ediyor mu? Banka şubeleri bugün açık mı?

Kargo şirketler ve bankalar 1 Mayıs Cuma günü çalışıyor mu Kargo firmaları dağıtıma devam ediyor mu

Bankalar ve kargolar bugün açık mı sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulanan sokağa çıkma yasağının başlamasının ardından kargo bekleyen vatandaşlar kargo şubelerinin bugün içerisinde dağıtıma devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki Bankalar ve kargolar bugün açık mı?

Haberin Devamı

1 MAYIS'TA BANKA VE KARGOLAR AÇIK MI?

1 Mayıs Türkiye'de resmi tatil ilan edilen günler arasında bulunuyor.1 Mayıs’ta PTT şubeleri çalışmayacak ama kargo firmalarının bazı şubeleri firmalara göre değişiklik göstererek açık olabilecek.

Sokağa çıkma yasağı ile ilgili İçişleri Bakanlığı'nca, 81 il valiliğine genelge gönderildi. Genelgede kargo ile ilgili detay yer aldı.

İşte bakanlığın yayınladığı sokağa çıkma yasağı genelgesinde istisna kapsamında olan kişiler kısmında yer alan ayrıntı:

Ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil),yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar...

BANKA ŞUBELERİ AÇIK OLACAK MI?

Bankalar ise 1 Mayıs'ın resmi tatil olması ve sokağa çıkma yasağı kısıtlaması nedeniyle 81 ilde de kapalı olacak