Gündem Başakşehir'de 'platonik aşk' cinayeti! Teklifini reddetti diye silahla vurdu

Başakşehir'de 'platonik aşk' cinayeti! Teklifini reddetti diye silahla vurdu

01.05.2023 - 06:29 | Son Güncellenme:

Başakşehir'de aynı iş yerinde çalışan 23 yaşındaki Ada Uzkul'a platonik aşık olan yabancı uyruklu kişi, dehşet saçtı. Uzkul'un evine kadar giden ve onu dışarı çağıran kişi, teklifi reddedilince silahla önce Ada Uzkul'u sonra da kendini vurdu.

Olay, Güvercintepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Tekstil atölyesinde muhasebeci olarak çalışan Ada Uzkul'a platonik aşık olan ve aynı iş yerinde çalışan kişi, Uzkul'un evine gitti.

Haberin Devamı

Uzkul'u konuşmak için dışarı çağıran kişi, reddedilince yanında getirdiği silahla dehşet saçtı. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen kişi, önce Ada Uzkul'u sonra da kendini vurdu.

Başakşehirde platonik aşk cinayeti Teklifini reddetti diye silahla vurdu

Silah seslerini duyan çevredekiler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ada Uzkul'u hastaneye kaldırdı. Başından yaralanan yabancı uyruklu kişinin, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hastaneye kaldırılan 23 yaşındaki Ada Uzkul da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Olay ile ilgili polis ekiplerinin çalışması devam ediyor.

Başakşehirde platonik aşk cinayeti Teklifini reddetti diye silahla vurdu

UZKUL'UN CENAZESİ BİTLİS'E GÖNDERİLDİ

Adli Tıp Kurumunu'nda otopsi işlemleri tamamlanan Uzkul'un cenazesi yakınları tarafından alınarak defnedilmek üzere memleketi Bitlis’e götürüldü.