Gündem Bayram boyunca ulaşım ücretsiz mi? (Metro, vapur, iett)

Bayram boyunca ulaşım ücretsiz mi? (Metro, vapur, iett)

20.08.2018 - 09:21 | Son Güncellenme:

Heyecanla beklenen Kurban Bayramı bugün başladı. Milyonlarca vatandaş 4 gün boyunca sürecek bayramda toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını merak ediyor ve gündemde sıkça araştırıyor. İşte 2018 Kurban Bayramı'nda İETT otobüsleri, metro ve vapurlar ücretsiz mi? Sorusunun yanıtı...

Bayram boyunca ulaşım ücretsiz mi (Metro, vapur, iett)

2018 Kurban Bayramı'nda otobüsler, vapurlar ücretsiz mi? merak ediliyor. Vatandaşların toplu taşıma ücretleri hakkında arayışı hız kesmeden devam ediyor. İşte merakla aranan o yanıt İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından belirlendi.

Haberin Devamı

KURBAN BAYRAMI'NDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı'nda, Kurban Bayramı'nda toplu taşıma araçlarına ek seferler konulmasına ve bu araçların yüzde 50 indirimli taşıma yapmasına karar verildi. Kurban Bayramı boyunca yani 21-24 Ağustos 2018 tarihleri arasında toplu taşıma ücretleri İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT otobüsleri, özel halk otobüsleri, metrobüs, nostaljik tramvay ve tünel) araçları, Şehir Hatları AŞ Vapurları, özel deniz toplu ulaşım araçları, Metro İstanbul AŞ (tramvay, metro, hafif metro ve füniküler, teleferik ve Kadıköy Moda Nostaljik Tramvay) araçları ve Otobüs AŞ araçlarıyla yüzde 50 indirimli seyahat edebilecek.